Mero · Publicerad 13 dec 2019

NKT i Karlskrona, världsledande inom kabelteknik, behöver förstärka sitt team och söker nu Supportingenjörer som vill arbeta globalt och på världens största testlabb.
Här får du chansen att arbeta med spännande arbetsuppgifter på plats i Karlskrona, men även ute hos NKTs kunder globalt, både på land och till sjöss.

Låter detta som en spännande roll, tryck på ansökningsknappen på en gång, eller scrolla neråt för att få veta mer om vad som kan vänta dig i rollen som Supportingenjör på NKT!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Supportingenjör arbetar du både på plats i Karlskrona men även ute hos kunder runt om i världen. I Karlskrona arbetar du nära produktionen och testlabbet kring felsökning och testning av kablarna innan utleverans till kund.

När NKT har levererat produkterna till kund ansvarar de även för att support och service gentemot kunden och måste därför vara redo ifall något problem uppstår, samt ha beredskap på plats inom ett x antal timmar beroende på avtal gentemot kund. I tjänsten ingår beredskap.

Mer information om tjänsten ges under intervjutillfället.

Din profil

Vi söker dig som är hungrig och ihärdig, du ger dig inte förrän du har löst problemet eller det där målet du länge siktat på. Du gillar teamwork, att kommunicera , samarbeta med dina kollegor eller kunder som du träffar. Vi ser gärna även att du är ödmjuk och prestigelös i ditt dagliga arbete.

Du har antingen en civil- eller högskoleingenjörsutbildning inom exempelvis elektroteknik, automation, mekanik eller motsvarande och föredrar att arbeta hands-on eller så har du arbetat som industrielektriker eller liknande roll i några år och är redo för nya utmaningar. Andra kombinationer av erfarenhet och utbildningar som är relevanta för tjänsten är självklart välkomna.

Meriterande är ifall du har arbetat med liknande arbetsuppgifter och med produkter inom högspänning. Det är även meriterande med erfarenhet av exempelvis kärnkraftverk, PLC-programmering och styrsystem.

Om företaget

NKT är idag världensledande inom kabelteknik med några av världens mest moderna och avancerade tillverkning- och testanläggningar i bland annat Sverige, Tyskland, Polen, Tjeckien, Norge och Danmark. NKTs produkter hjälper till så att tågen kan rulla, så att städerna har belysning och att världen kan få en mer hållbar energiproduktion framöver med en minskad miljöpåverkan.

Läs gärna mer om NKT på www.nkt.se

Villkor

Ort: Karlskrona
Omfattning: Heltid 100%
Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Skicka in din ansökan redan idag, du vill inte missa din plats i urvalet!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Mero fokuserar på hållbara relationer byggda på personligt engagemang. Det gör det enklare för oss att hitta rätt lösningar. Framför allt gör det oss till en bättre leverantör av lyckosamma rekryteringar. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.

För den här tjänsten håller Mero i rekryteringsprocessen men du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
23 jan 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Elkraft

Inga fler liknande jobb tillgängliga