NCC · Publicerad 14 aug 2019

Välkommen till en anläggningsgrupp med stort driv och engagemang på NCC! I enheten Kronoberg/Blekinge/Södra Halland i NCC Infra East behöver vi förstärka vår organisation med ytterligare en Projektchef då vår nuvarande Projektchef går vidare till nya spännande utmaningar hos oss. Vi drivs av att utveckla långsiktiga relationer med våra kunder och har stor erfarenhet av komplexa anläggningsjobb där det krävs kompetens utöver det vanliga.

Här är dina nya utmaningar
Inom anläggning jobbar vi med olika projekt såsom broar, vägar, gator, industribyggnationer, VA-arbeten och kabeljobb både på land och i vatten. Som Projektchef har du ett övergripande ansvar för att genomföra erhållna projekt inom bestämda tids-, kvalitets- och kostnadsramar. Du sköter kundkontakter och ansvarar för att säkerställa att kundens förväntningar uppfylls.

I din roll driver och leder du produktionsprocessen tillsammans med övriga medarbetare i projektet samt ser till att produktionen genomförs i överensstämmelse med NCC:s värderingar, policys, lagar och avtal. Som Projektchef har du personalansvar för de platschefer, arbetsledare och yrkesarbetare som arbetar i projekten. Du ingår i enhetens ledningsgrupp där vi arbetar med de strategiska frågorna för gruppens utveckling på kort och lång sikt.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har
Vi söker dig som har en utbildning inom bygg eller gedigen kunskap om byggprocessen och erfarenhet från ledande roller inom anläggningsprojekt. Du har flerårig erfarenhet från arbete i produktion som Projektchef eller exempelvis Platschef/Projektledare och du är van vid stort eget ansvar.

Vi tror att du är en person som motiveras av att bygga lag och engagera medarbetarna i projektet där delaktighet och involvering är självklara verktyg. Du är en strukturerad, noggrann person som trivs med att leda dina medarbetare mot uppsatta mål genom delaktighet och engagemang. Du är tydlig i ditt ledarskap och trivs med att utveckla och bibehålla goda relationer med kunder, medarbetare och andra intressenter.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på något av våra kontor i Karlshamn eller Karlskrona. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Produktionschef Mats Hylén på 070-589 04 07. Registrera din ansökan och CV, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande, dock senast 2019-09-12.

Affärsområde NCC Infrastructure levererar hela infrastrukturprojekt - från design och konstruktion till produktion och har en stark position i Sverige och Norden. Vi bygger och utvecklar framtidens miljö för arbete, boende och infrastruktur och utför olika typer av koncept och service inom mark, väg, anläggning och industri. Vi utvecklar projekt med målsättningen att hitta nya smarta lösningar för såväl små som stora problem. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga