Quant Service Sweden AB · Publicerad 15 sept

Sätter du kunden i fokus och är ambitiös, analytisk och initiativtagande? Ta då chansen att arbeta förebyggande och långsiktigt för att öka våra kunders driftsäkerhet och utveckla vår serviceverksamhet i teori och praktik. Som en del i vårt team blir du en nyckelmedarbetare med möjlighet till utveckling och kompetensöverföring, såväl i Sverige som internationellt.

Vi är mitt i en spännande utvecklingsfas där vi satsar på expansion och tillväxt. Nu söker vi duktiga medarbetare som vill vara en del i denna resa. Hos oss får din passion för att skapa driftsäkra anläggningar stort utrymme. Vi vet nämligen att just detta är avgörande för att nå våra kunders mål. Är du en av oss?

Din roll som underhållsingenjör
Som ingenjör arbetar du med proaktiva, långsiktiga lösningar som ökar driftsäkerheten hos våra kunder. Dina kunskaper kommer också att vara viktiga i utvecklingen av vår serviceverksamhet, både teoretiskt och praktiskt.
  • Ingenjörsexamen eller tekniskt gymnasium och erfarenhet inom yrket
  • Erfarenhet inom processindustrin
  • Fördjupade kunskaper inom el/mekanik
  • Ansvar för underhållsstopp, maskinombyggnationer samt förbättringsarbeten
  • Uppföljning och resultatredovisningar
  • B-körkort
Vem trivs här?
Du är en nyfiken person som brinner för underhåll och har en positiv inställning till proaktivt förbättringsarbete. Du är affärsmässig och serviceinriktad med kunden i fokus, liksom ett föredöme när det gäller säkerhet. Som person är du ambitiös, analytisk och initiativtagande. Din förmåga att kommunicera och presentera på svenska och engelska, i tal och skrift, är viktig.

Vad erbjuder vi?
Hos oss blir du en del av vårt duktiga ingenjörsteam och du kommer att arbeta i ett nytt bolag som skapar utmaningar tillsammans med våra kunder. Vi erbjuder dig Quants globala organisation och möjlighet till personlig utveckling genom att driva varierande underhållsprojekt under eget ansvar. Som anställd hos Quant kan vi erbjuda en rad förmåner i form av friskvård, upphandlade erbjudanden och unika försäkringar.

Ansökan senast 3 oktober -2016

Din ansökan bestående av CV och personligt brev skickas till se-hr@quantservice.com, Mailet märks med Underhållsingenjör Karlskrona.

Vi behandlar ansökningar löpande under ansökningstiden och ber dig därför skicka ansökan så snart som möjligt.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Quant är världsledande inom industriellt underhåll. I över 25 år har vi förverkligat den fulla potentialen av underhåll för våra kunder. Från att inkludera god säkerhetspraxis och bygga rätt underhållskultur, till att optimera underhållskostnader och förbättra anläggningens prestanda - vårt folk gör skillnaden. Vi brinner för underhåll och är stolta över att se att vi uppnår våra kunders mål på det mest professionella sättet.

Quant i Karlskrona servar främst ABB HVC och ansvarar för förebyggande och avhjälpande underhåll på produktionsutrustningar.

Nordic Capital förvärvade ABB Full Service från ABB-koncernen i slutet av 2014, då hela verksamheten då flyttades över till det nya bolaget under namnet Quant. I dag har vi över 2500 medarbetare över i världen.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga