Academic Work · Publicerad 10 nov 2021

Är du nyfiken på att nischa dig och utvecklas inom Cobol-programmering? Isåfall kan du vara den nya nyckelspelaren i teamet hos vår kund. Skicka in din ansökan redan idag, vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Vi söker just nu efter dig med med erfarenhet av systemutveckling som vill få chansen att utbildas inom Cobol-programmering. Du kommer bli en del av ett härligt inhouse gäng med god sammanhållning. Du kommer ha en stor frihet och flexibilitet i att själv kunna förlägga din arbetstid enligt egen önskan, förutsatt att du deltar på kundmöten och andra schemalagda åtaganden. Vidare förväntas du ta ett stort ansvar direkt när du kliver in i rollen och det är därför viktigt att du är en driven person som vågar ta egna initiativ.

I denna tjänst kommer du att vara anställd hos oss på Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund AFRY i Karlstad. Du erbjuds en visstidsanställning på 6 månader med ambitionen att förlänga. Om samarbetet fungerar bra finns det möjlighet att i framtiden bli direktanställd hos AFRY. Det är således att betrakta som ett långsiktigt åtagande på ett tryggt uppdrag!

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Kombinerat med det dagliga arbetet hos kunden kommer det även vara stort fokus på din kompetensutveckling där du i samband med din anställning även kommer att vara delaktig i ett skräddarsytt introduktionsprogram i språket Cobol. Du ges även löpande coachning för stöd och vägledning som ger dig bästa förutsättning att växa i rollen och din fortsatta karriär hos AFRY.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med systemutveckling i språket Cobol. Du förväntas sätta dig in i kundens verksamhet och behov samt översätta det till funktioner i systemet som ska utvecklas. Till en början kommer en stor del av tiden bedrivas genom att förstå hur systemet är uppbyggt för att sedan kunna leverera kod. Vidare kommer du även att föra kunddialoger och det är därför viktigt att du är nyfiken och tar egna initiativ i form av att ringa och samtala med kund.

Vi söker dig som
  • Har en akademisk utbildning inom systemutveckling eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Har förståelse för programmering
  • Har en hög analytisk förmåga
Det är meriterande om du har erfarenhet av Linux.

Som person är du:
  • Kommunikativ
  • Initiativtagande
  • Ansvarstagande
Övrig information

Start: Januari 2022

Omfattning: Heltid

Placering: Karlstad eller remote

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och AFRY's önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
AFRY är ett ledande internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. AFRY skapar lösningar åt sina kunder utifrån ett hållbarhetsperspektiv och globala trender såsom urbanisering och digitalisering. Hos AFRY arbetar mer än 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri och energi som arbetar globalt för att skapa hållbara lösningar för nästa generation.

Här erbjuds du karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över!
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Ort
Karlstad
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga