Academic Work · Publicerad 20 maj 2021

Engagemang, passion, målinriktat och starka team är ord som dyker upp när WSP:s medarbetare beskriver företaget. Där en vänlig kultur värdesätts, där det är högt i tak och mycket hjärta. Du har nu möjligheten att bli en värdefull kollega för teamet där vi tror starkt på dig som osar engagemang och som mer än gärna bjuder på din energi!

Information om uppdraget

WSP i Karlstad är företagets fjärde största kontor i Sverige och består av 170 medarbetare. Gruppen för VA och geoteknik, som tillhör avdelningen för samhällsbyggnad, består av 17 medarbetare som alla arbetar som konsulter inom sitt specifika område. Till denna grupp söker vi nu en uppdragsledare som med sitt engagerande arbetssätt är redo att ta sig an uppdrag av olika storlekar.

Det är ingen hemlighet att WSP satsar på dig som medarbetare. Har du siktet inställt på en ledande position, vill bredda din erfarenhet av att arbeta globalt eller kanske djupdyka i en specialistroll? Dessa möjligheter är nära till hands och stor del av utvecklingen för dig som konsult sker i de uppdrag du deltar i och de erfarenheter du skaffar dig på vägen.

Arbetsuppgifter

Som uppdragsledare är du ytterst ansvarig för projekt av varierande storlek, där du är närmsta kontaktperson ut mot kund. Du arbetar i tätt samarbete med WSP:s övriga avdelningar och har även samarbeten med kollegor runt om i världen.

Ansvarsområden:
 • Styrning av projekt genom ett ledarskap grundat i god kommunikation både med kunden och den interna uppdragsorganisationen
 • Ansvar över tid, kostnad och kvalitet i projekten
 • Bygga goda kundrelationer och hämta hem nya uppdrag till gruppen
 • Uppföljning av projekt och kundsamarbeten
I din roll kommer du att fungera som en sammankopplande länk mellan juniora och seniora medarbetare där ditt driv och engagemang bidrar till att skapa en dynamisk grupp. Vi ser dig som en viktig pelare i att fortsätta utvecklingen av gruppen för att tillsammans ta tillvara på var och ens värdefulla kompetens.

Vi söker dig som
 • Är högskole- eller civilingenjör inom samhällsbyggnad, väg och vattenbyggnad, energi och miljö eller geoteknik, alternativt har motsvarande arbetslivserfarenhet
 • Har några års erfarenhet av en projektledande roll sedan tidigare
 • Har erfarenhet av att arbeta som konsult eller liknande
 • Besitter goda kunskaper i svenska och engelska
 • Det är meriterande och du har förståelse för Civil 3D
Som person är du:
 • Uthållig
 • Relationsskapande
 • Affärsmässig
 • Har en god samarbetsförmåga
Tjänsten passar dig som vill vara drivande i gruppen och inspirera med din affärsmässighet. Du motiveras av kundrelationer och värnar om gruppens målfokus.

Övrig information

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer att anställas direkt av WSP. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och WSP:s önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. WSP erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur och Miljö & Energi. Tillsammans är de drygt 48 700 medarbetare på över 550 kontor i 40 länder och i Sverige omkring 4 150 medarbetare.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga