ByggTema · Publicerad 22 feb 2021

ByggTema växer i Karlstad och förstärker nu sin värmländska organisation med en projektledare. Större projekt ligger i pipen och planerna för regionen är omfattande. Här finns chansen att vara med på en resa - välkommen till ett nytänkande byggföretag med gott renommé som erbjuder trygghet, engagemang och hög kvalitet i utförandet. Här finner du en arbetsplats som ligger långt fram inom branschen vad gäller byggmetoder, arbetssätt, säkerhet och medarbetarnas kompetens.

Bakgrund

Med ett 100-tal medarbetare är ByggTema Örebros största privata byggföretag. Nu har man siktet inställt på Karlstad och Värmland, där man sedan något år tillbaka har etablerat sig med flera viktiga ram-avtal inom byggservice. Inom kort kommer man påbörja större projekt i regionen och planerna för kontoret är expansiva. Därför söker man med hjälp av AxÖ Consulting efter en Projektledare med placering på Karlstadskontoret. Samarbete mellan kontoren är en självklarhet och möjlighet finns därför att även arbeta med projekt i Örebro.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom AxÖ Consulting men du kommer anställas direkt hos ByggTema.

Arbetsuppgifter

Som projektledare är du ytterst ansvarig från idé till färdig leverans. Du samordnar arbetet i projektet och är huvudansvarig för tidsplaner och framdrift liksom ansvarar för de andra i projektorganisationen avseende arbetsmiljö och personalplanering. Samarbetsytorna är stora såväl internt som externt - som projektledare deltar du t.ex. i byggmöten och ansvarar ofta för kundmöten, projekteringsmöten, partnering-workshops samt koordinerar underentreprenörer.

Du kommer till exempel att:
 • Vara ansvarig för projektet i helhet
 • Arbeta med renoveringsprojekt, totalentreprenader och utförandeentreprenader, gärna i partneringform.
 • Genomföra inköp och förbereda beställningar.
 • Säkerställa att dokumentation och administration genomförs enligt kvalitetssystem i projektet.
 • Arbeta med projekt i storleksordningen 20-100 MSEK och ansvara för projektets ekonomi med ekonomisk uppföljning i projektets alla faser.
 • Driva ÄTA Arbeten
Resor inom regionen förekommer på dagsbasis och tjänstebil ingår därför i anställningsavtalet. Rollen rapporterar till Entreprenadchef.

Kvalifikationer

Du har antingen arbetat som snickare och därefter byggt på med en akademisk utbildning inom bygg-/VVS-/El, byggteknik, samhällsbyggnad etc med kortare erfarenhet efter studierna. Eller så har du snickarbakgrund, arbetat dig uppåt och finns idag i roll som tex Platschef men är redo för nästa kliv i din karriär.

Ytterligare efterfrågad kompetens:
 • Förståelse för projekt är väsentligt och vi vill därför att du har följt byggprojekt från tidigt projektutvecklingsskede till överlämning till slutkund.
 • B-körkort då dagsresor inom regionen förekommer.
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal/skrift.
 • Vidare har du vana av ekonomisk uppföljning och styrning samt god förmåga att planera och dokumentera.
 • Det är meriterande om du har erfarenhet av projekteringsledning.
För att lyckas i rollen är du lyhörd med ett ödmjukt förhållningssätt till dina kollegor, allas bidrag är lika viktigt för att nå slutmålet. Vidare är du en god kommunikatör med förmåga till överblick och struktur. Ditt goda affärssinne och förmåga att driva projekt i hamn ser vi som en självklarhet.

Om ByggTema

ByggTema är entreprenörsföretaget som sedan 1990 stadigt befäst sin position på marknaden till att idag vara Örebros största byggföretag med en omsättning på ca 700 MKR. Man genomför alltifrån enkla renoveringsjobb till stora nybyggnationer i Mellansverige - ofta med Partnering som samverkansform. Arbetsglädjen och lagkänslan är stor hos de dryga 100 medarbetarna och du kan förvänta dig en företagskultur som präglas av god kommunikation och stort engagemang. ByggTema har höga ambitioner och siktet inställt på att nå 1 000 MKR i omsättning 2027 - här finns alla möjligheter att bli en del av en spännande utvecklingsresa!

Som medarbetare uppmuntras du att delta i olika aktiviteter där laganda, samarbetsförmåga och sammanhållning stärks. Bland annat har man ett eget ishockeylag och gemensam cross-fit-träning. Självklart får du friskvårdsbidrag! Hos ByggTema finner du helt enkelt en arbetsgivare som erbjuder stora utvecklingsmöjligheter, härliga kollegor och en trivsam arbetsmiljö.

Självklart är ByggTema kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat och har siktet inställt på ytterligare certifiering bl.a. inom samverkan i affärsrelationer.

Information och ansökan

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på AxÖ Consulting; Oskar Bernling, 073-915 70 61. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering.

Varmt välkommen med din ansökan!

Tjänsten är på heltid och med tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök: www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
14 mars 2021
Ort
Karlstad
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Byggingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga