Byggstål · Publicerad 28 juni

Vill du arbeta i ett modernt företag med historiska anor?
Har du projektledningserfarenhet? Entreprenad eller byggerfarenhet?
Läs vidare!

Arbetet innebär projektledning från små till stora projekt där du upprättar tidplaner, inköp och samordnande av material, kund- och leverantörskontakter samt personalledning. Din vardag kommer innebära många kontakter internt och externt och ett tekniskt och ekonomiskt ansvar för uppdragen.
Du som söker har intresse för ekonomi, ledarskap, projektledning, entreprenad eller bygg
Som projektledare är du engagerande, kan delegera och prioritera och trivs med vår positiva, öppna och prestigelösa anda.

Vill du veta mer om tjänsten?
I denna rekrytering samarbetar vi med Testhuset. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Bengt Libäck 070-594 72 77. Välkommen med din ansökan, senast 2018-08-23, på www.testhuset.com
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Byggstål Peter Södergren AB är ett modernt entreprenadföretag med mer än 100 års erfarenhet. Vi är specialister på alla former av stålarbeten, vi konstruerar, dimensionerar, tillverkar och monterar kundunika och arkitektsanpassade lösningar – allt från enkla trappräcken till stålkonstruktioner för hela köpcentra. Vi erbjuder även totalentreprenad när det gäller stålkonstruktioner. Titta gärna på våra referenser. Inget jobb är för litet – inget jobb är för stort.
Vill du veta mer om tjänsten? I denna rekrytering samarbetar vi med
Testhuset. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Bengt Libäck 070-594 72 77. Välkommen med din ansökan, senast 2018-08-23, på www.testhuset.com
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
23 aug
Ort
Karlstad
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1