ClaraHälsan · Publicerad 11 okt 2019

Brinner du för en bra arbetsmiljö och vill göra skillnad för dina kunders välmående på jobbet? Vi erbjuder dig ett varierat arbete med stora möjligheter att utvecklas.

Som Psykolog eller leg Psykoterapeut hos oss kommer du att jobba mycket förebyggande hos dina kunder för att skapa en god arbetsmiljö där medarbetare trivs.
Tjänsten är varierande och innefattar uppdrag på organisatorisk- grupp- och individnivå. Det innefattar psykosociala arbetsmiljöfrågor, rehabilitering, kris- och samtalsstöd, konflikthantering, grupputveckling, stresshanteringsinsatser både i grupp och individuellt, chefshandledning, föreläsningar, kartläggningar och arbetsförmågebedömningar.

Vi söker dig som har kunskap och erfarenhet av klinisk behandling, gärna utifrån KBT samt har erfarenhet av arbete på grupp- och organisationsnivå. Du är en social person, van att jobba prestigelöst och samarbeta med andra kompetenser. Du har även förmåga att arbeta självständigt. Du trivs med att arbeta kundorienterat och har en drivkraft att utveckla det förebyggande och hälsofrämjande psykosociala arbetet i samverkan med kunden.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Utveckling är något du värderar högt, både på ett personligt plan men även i den organisation du arbetar i.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Åse Granfeldt på 070 220 62 60 eller Sofie Gustavsson på 070 291 78 83. Sista ansökningsdag är 29 oktober.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
ClaraHälsan är Sveriges äldsta privata företagshälsa. Vi finns i
Karolinen och har filialer i Forshaga, Kil och på Lamberget. Våra kunder finns inom privata företag, kommuner och statliga företag. På ClaraHälsan arbetar idag företagsläkare, företagssköterskor, ergonomer/fysioterapeuter, beteendevetare, psykologer och administrativ personal, totalt 20-tal anställda. Därutöver har vi specialistkonsulter att tillgå bl a arbetsmiljöingenjör och psykiatriker. Vi arbetar framtidsinriktat och vår tjänsteutveckling sker i samarbete med våra kunder.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
29 okt 2019
Ort
Karlstad
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Underkategori
Psykolog

Inga fler liknande jobb tillgängliga