Eterni Sweden AB · Publicerad 8 juni 2020

EKONOM TILL KUND I KARLSTAD

Är du nyutexaminerad inom ekonomi? Letar du febrilt efter ditt första jobb men faller på att du inte har erfarenheten? Då har vi tjänsten för dig! Sök tjänsten som ekonom hos vår kund i centrala Karlstad redan idag!

Arbetsuppgifter

Vår kund tror att du som söker vill växa inom din ekonomiroll och har lätt för att sätta dig in i affärssystem. Du kommer här att lära dig hantera hela leverantörsreskontran med; avstämningar, avvikelser, påminnelser. Vidare kommer du att ansvara för posthantering, fakturascanning och löpande bokföring. På sikt kommer du få möjligheten att växa in i en större roll på företaget.

Personliga egenskaper och kvalifikationer

Vi tror att du som söker är noggrann, fokuserad samt har en god förmåga att skapa och upprätthålla goda kontakter med såväl kunder som kollegor. Du är en lagspelare som trivs i ett mindre team och du har förmågan att göra rätt prioriteringar när du har mycket att göra. Vidare tror vi att du:
  • Har en examen inom ekonomi eller motsvarande
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
  • Har B-körkort
Om tjänsten

Tjänsten som Ekonom är ett konsultuppdrag på heltid som initialt är på 6 månader. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund. Efter 6 månader har vår kund för avsikt att erbjuda dig en tillsvidareanställning.

Övrig information

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Adam Fransson Mörk på via 0738-617253 eller adam.f.mork@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Idag
Ort
Karlstad
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi

Inga fler liknande jobb tillgängliga