ISS Facility Services AB · Publicerad 21 dec

Vi på ISS Mat & Dryck serverar över 42 000 måltider varje dag - med traditionell husmanskost eller nyskapande crossover. Till dagisbarn, elever, sjukhusens patienter, omsorgens äldreboende, personalmåltider. Behoven är olika, smakerna är olika, miljöerna är olika. Men alla förenas i kraven på kvalitet.


Vi söker en Restaurang/Kökschef till ett uppdrag i Karlstad


Vi har en spännande resa framför oss där du kommer att vara en av nyckelpersonerna i organisationsens affärstänkande. Du kommer att har ett stort ansvar för vår leverans mot våra uppdragsgivare och tillsammans med ditt team utveckla och förvalta dessa uppdrag. Idag lagar vi framförallt mat till flera stora skolor, några förskolor, samt sköter om serveringen på en servicerestaurang som är öppen alla dagar i veckan.

Du har lång erfarenhet av att leda arbetet i ett kök och även i storkök.Du behöver en gedigen kunskap inom specialkost. Du är van att arbeta med budget, resultatuppföljning, personalledning och utveckling. Ditt engagemang i kombination med din ambition och förmåga att leda är det primära, inte din bakgrund.

Som person är du välorganiserad, trivs med administrativa uppgifter och med ett högt arbetstempo. Du kommer att arbeta med ett mycket kompetet team i vårt kök. Som ansvarig för ISS verksamhet har du förmåga att skapa förtroende, är lyhörd, har en god social förmåga och en entusiasm som engagera dina medarbetare och vår kund.

B-körkort är ett krav

Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Vid frågor angående tjänsten kontakta Lena Nyquist lena.nyquist@se.issworld.com

Observera! Vi tar endast emot ansökningar via det här systemet. Om du inte registrerat dig som användare behöver du göra detta för att kunna söka till tjänsten. Klicka på "Sök jobbet" för att komma vidare i din registrering. Ansökningar som skickas på annat sätt kommer inte att kunna besvaras eller hanteras för den här rekryteringen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
ISS Facility Services vision är bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra The Power of the Human Touch i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
16 feb
Ort
Karlstad
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hotell & Restaurang
Underkategori
Chef & Ledning

Inga fler liknande jobb tillgängliga