Industrimiljö Väst · Publicerad 19 feb 2021

Vi söker personal inför kommande högsäsong 2021!

Arbetet utförs på industrier över hela Sverige med utgångspunkt från Skattkärr.

Du som söker dessa tjänster har tidigare erfarenheter och har arbetat som blästrare, högtrycksoperatör eller sanerare. För att klara av och trivas måste du kunna arbeta självständigt och inte vara rädd för att ta i.

Arbetet är stundtals tungt, utförs i trånga utrymmen, på höga höjder och i smutsiga miljöer. Du ska kunna fokusera och hantera stressiga situationer. God samarbetsförmåga med övriga i teamet krävs.

Anställning
Timanställning som eventuellt kan leda till tillsvidareanställning

Obekväma arbetstider, helgarbete och övernattning på annan ort förekommer.

C-kort är meriterande. Goda kunskaper i tal och skrift på svenska är ett krav.

Är du F-skattare och uppfyller våra krav, kontakta oss!

Vi beaktar ansökningar löpande och tjänsterna kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Industrimiljö Väst AB är ett saneringsföretag med huvudkontor i Skattkärr, öster om Karlstad, med filialer i Örebro och Skövde. Vi är idag ca 40 årsanställda.

Vårt saneringsarbete bedrivs främst inom större industrier, byggföretag, kommuner och landsting. Verksamhetsområdet sträcker sig över hela Sverige och en bit in i Norge.

Vårt långvariga arbete inom sanering har gett oss stor erfarenhet och mycket kunskap. Verktyg som vi idag använder för att effektivisera våra arbetsmetoder och vår utrustning.

Vi satsar inte på att bli störst, vi ska vara bäst!
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga