Jobbusters · Publicerad 11 sept 2019

Arbetsuppgifter

Som Fukttekniker utgår du hemifrån och har din egen servicebil. Rollen är flexibel och du styr dina dagar själv. Du har fler kollegor på din ort, men de allra flesta jobb sköter du individuellt. Påfyllnad av verktyg osv gör du vid din lokala servicedepå som finns utspridda över hela landet. Polygons kundsupport i Sundsvall tar in order och fördelar ut jobbet till Fukttekniker som gör fuktrelaterade undersökningar och åtgärdar vattenskador.
Polygon har mycket kompetens inom bolaget och skulle du behöva specialistkompetens från en sakkunnig inom fukt är det bara ett samtal bort.
Har du en förståelse för hus, med en bakgrund inom exempelvis bygg, snickeri, plattsättning eller relining kan detta vara rätt tjänst för dig. Du får möjlighet att utbilda dig och avancera internt.

Kvalifikationer

Du har minst 1 års arbetslivserfarenhet inom bygg, fukt, besiktning eller skadereglering
Du har B körkort
Du är serviceinriktad
Du har en förståelse för husbyggnation och hur fukt ter sig i olika material

Personliga egenskaper

Som person är du serviceinriktad, trivs med att arbeta självständigt och under eget ansvar. Som Fukttekniker är det viktigt att du är engagerad, vill lära dig och göra det lilla extra!

Vad vår kund kan erbjuda

Polygon erbjuder stora möjligheter för dig som Fukttekniker att växa internt. Du får gå utbildningar tillsammans med andra fukttekniker runt om i landet och har en fin gemenskap med dina kollegor.

Lön

Fast lön enligt överenskommelse

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start omgående eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund.
Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.
Sökord: Fukttekniker, Besiktning, Bygg, Fuktskada, Servicetekniker
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vår kund, Polygon, är marknadsledande inom fukt och vattenskador i Sverige. Som Fukttekniker har du kollegor i hela Sverige, från Malmö i söder till Kiruna i norr. Idag är Polygon 200 anställda i Sverige med huvudkontor i Stockholm och servicedepåer utspridda över hela landet.
Utöver kompetens inom fukt och vattenskador erbjuder Polygon tjänster inom klimatkontroll, konsultativa utredningar, sanering samt gör fasta installationer. Kunder kan vara allt från större offentliga bolag till privata villaägare. Försäkringsbolagen är Polygons största kunder, där du som Fukttekniker hjälper till när kunder hör av sig till försäkringsbolaget vid exempelvis vattenskador. Som fukttekniker jobbar du främst hos privatpersoner.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
1 nov 2019
Ort
Karlstad
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Kontakt
Mejla Carolina Lundgren

Inga fler liknande jobb tillgängliga