Lekextra · Publicerad 14 nov 2020

Lekextra söker driven Butikschef 100%

Brinner du för service och har vinnarinstinkt?
Som butikschef ansvarar du för butiken med fokus att utveckla ett starkt säljteam. Tjänsten innebär ansvar för driften och att säkerställa butikens uppsatta budgetmål. Du är en lagledare som kan leda och inspirera dina medarbetare så att kunden alltid möter en motiverad och serviceinriktad personal samt en inbjudande butik. Du är okomplicerad, tydlig och rak- du gör det komplicerade enkelt.Tidigare erfarenhet från butiksdrift och resultatansvar är en fördel.

Vi söker dig som känner igen sig i följande beskrivning:
  • Du har goda ledaregenskaper som kan dokumenteras.
  • Du har stor arbetskapacitet och drivkraft.
  • Du är självständig och flexibel.
  • Du har ekonomisk förståelse och har kännedom om och arbetat med nyckeltal.
  • Du är utåtriktad, öppen och ärlig i ditt sätt att kommunicera.

Intervjuer sker löpande, tjänsten tillsätts när rätt kandidat hittas
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
LEKEXTRA-kedjan har ambitionen att vara ditt första val när det kommer till leksaker. Vi strävar efter att ha ett brett sortiment med varumärken som många kunder kan känna igen sig av och som skiljer sig gentemot våra konkurrenter. Vår önskan är att du som kund ska känna dig trygg samt att vi tillsammans med våra kollegor, har möjlighet att samarbeta för att välja ett noga utvalt sortiment av trygga, roliga och pedagogiska leksaker.

När du som konsument besöker våra butiker vill vi att du ska få en bra upplevelse, god kvalité samt bra service av våra medarbetare. LEKEXTRA väljer alltid leverantörer som står för kvalité och som hjälper till att värna om vår miljö och omgivning. Med ett noggrant utvalt sortiment av leksaker strävar vi efter att vara det självklara valet för dig som söker leksaker.

Tillsammans är vi starka och det ger fördelar för dig som konsument. LEKEXTRA är en kedja med fristående leksaksbutiker i Sverige, från Malmö i söder till Pajala i norr och en butik på Åland. Lekextrakedjan samarbetar idag med KOZMOS och RINGO – marknadsledande leksakskedjor – i Norge och är idag över 250 butiker tillsammans i Sverige och Norge.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Idag
Ort
Karlstad
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Butik
Kontakt
Mejla Sherzad Zriyan

Inga fler jobb från Lekextra tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga