Lillängshamnens fiskrökeri · Publicerad 23 juni 2021

Har du ett stort intresse för kundkontakt och söker en trygg arbetsplats som står inför stora utvecklingsmöjligheter? Då tycker vi att du ska läsa vidare här!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Lillängshamnens fiskrökeri räkning en innesäljare/ordermottagare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning och du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Lillängshamnens fiskrökeri under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Lillängshamnens fiskrökeri AB står inför den största satsningen någonsin och behöver strategiskt utöka sin grupp med ordermottagare med en person. Du erbjuds en arbetsplats med hög familjär känsla med ett väletablerat varumärke.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Lillängshamnens fiskrökeri önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Som konsult hos Professionals Nord ingår du i vårt konsulterbjudande som bland annat omfattar en dedikerad konsultchef, ett brett nätverk samt att du så klart är omfattad av kollektivavtal med friskvård, tjänstepension osv.

Arbetsuppgifter

Till vår kund Lillängshamnens fiskrökeri på Hammarö söker vi en effektiv och serviceinriktad ordermottagare som främst kommer att kontakta befintliga kunder över telefon och administrera kundorders i Lillänghamnens interna system.

För att lyckas i rollen är du självgående, har ett flexibelt förhållningssätt och arbetar med hög kvalitet. Vidare tar du ansvar för dina arbetsuppgifter, driver ditt eget arbete framåt och du trivs att arbeta i ett högt tempo.

Vi söker dig som

Som person är du serviceinriktad och trivs med nära kundkontakt. Eftersom du kommer hantera ett stort antal arbetsuppgifter samtidigt värdesätter vi dig som har förmågan att kunna prioritera och strukturera ditt arbetssätt. Du jobbar obehindrat och professionellt och är mån om att göra dina kunder nöjda.

Information om kundföretaget

Lillängshamnens fiskrökeri står inför en spännande utveckling där de ska bygga upp och fortsätta utveckla Lillängshamnen koncernbolag till en ny stor produktionsanläggning som i närtid ska landsättas. Bolaget har flera stora nationella samt internationella kunder och ser en omsättning 2021 på ca 18-20 miljoner med ca 35 anställda i lönelistan. Lillängshamnens fiskrökeri satsar på utveckling och investerar kraftigt 2021 för att se omsättningen närma sig 30 miljoner 2022 med 2 enheter och en stark webbshop med brett utbud.

Lillängshamnens Koncern arbetar mycket aktivt med hållbarhet och är ledande i sin bransch som det gröna kvalitativa alternativet, och är en mycket viktig turistpunkt för Hammarö idag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.

Villkor:
  • Start: 1 september
  • Arbetstider: 8-17
  • Placeringsort: Karlstad
  • Kontakt: Märta Hägg, marta.hagg@professionalsnord.se
Vi behandlar ansökningar löpande vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan sista annonseringsdatumet.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
9 aug 2021
Ort
Karlstad
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Kundtjänst

Inga fler liknande jobb tillgängliga