Montico · Publicerad 19 okt

Arbetsbeskrivning

Vi har flera uppdrag hos olika kunder där vi nu söker duktiga svetsare, både lokalt i Värmland och på andra orter i Sverige. Vissa av jobben är stationerade lokalt på en och samma arbetsplats hela tiden medans andra är resejobb, så ange i ansökan vilken typ av uppdrag som intresserar dig.

Din profil

Du som söker skall vara Certifierad Svetsare med kompetens inom MMA och TIG-svetsning. Gas-svetsning och ritningsläsning är ett plus.
Du behöver vara driven, engagerad och självgående. Du behöver också ha ett flexibelt förhållningssätt.

Vi kommer att vilja träffa aktuella kandidater på en personlig intervju där dina Certifikat måste uppvisas och därefter tillkommer ett arbetsplatsprov hos oss på vår Industrirörmontörskola på Hammarö.

Tveka inte att höra av dig om du har frågor om uppdragen eller vill veta mer om oss.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 1000 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås.

I Värmland hittar du oss på Hammarö och i Karlskoga. För dig som är intresserad av vår Industrirörmontörskola på Hammarö så har vi Öppet hus varje onsdag kl 10-12, ingen föranmälan krävs. Mer information om våra arbeten och utbildningar finns på vår hemsida www.montico.se

Välkommen med din ansökan som du lämnar via länken nedan så tar vi kontakt med aktuella kandidater. Vi tar ej emot ansökningar via mail.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
19 nov
Ort
Karlstad
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Svetsare