Motillo · Publicerad 31 mars 2021

Har du några års erfarenhet inom B2B-försäljning och längtar efter ett seriöst företag med en fast grundlön? Som säljare på Motillo arbetar du aktivt med att få fler företag att välja er som e-handelspartner. Du erbjuds en arbetsplats med högt i tak där dina kollegor är e-handelskonsulter och specialister på digitala affärer.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Motillos räkning en säljare med fokus på e-handel. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning och du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Motillo under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Motillos önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Som konsult hos Professionals Nord ingår du i vårt konsulterbjudande som bland annat omfattar en dedikerad konsultchef, ett brett nätverk samt att du så klart är omfattad av kollektivavtal med friskvård, tjänstepension osv.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som älskar försäljning och smart marknadsföring. I rollen som säljare skapar du strukturer för att jobba effektivt med nykundsbearbetning, med målsättningen att bidra till Motillos fortsatta tillväxt.

Din uppgift är att prospektera och bearbeta inkommande leads för att få fler företag att använda sig utav er som partner till deras e-handelsplattform. Motillo arbetar med Litium som är en molnbaserad plattform för digital handel med hög prestanda. Med din tekniska kunskap och din försäljning arbetar du nära din kund och är mån om att skräddarsy plattformen efter din kunds behov. Du finns med och följer upp kunden under hela projektets gång.

Vi söker dig som

Vi tror att din personlighet är avgörande i din roll hos Motillo. Du har ett strukturerat arbetssätt och trivs bra med att jobba mot uppsatta mål, du har också kunskap om försäljningsverktyg som leads, prospektering och uppföljning av säljprocessen.

Meriterande är om du tidigare har erfarenhet inom e-handelsprojekt och några års erfarenhet av komplex lösningsförsäljning inom B2B.

START: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid.
LÖN: Fast lön enligt överenskommelse
PLACERINGSORT: Karlstad
KONTAKT: Rebecca Bly, 070-8110809

Information om kundföretaget

Motillo är ett konsultbolag med fokus på e-handel och digitala affärer. Motillo har ett tydligt affärsfokus och är vana att prata affärsnytta med en ledningsgrupp, och tar samtidigt ansvar för att denna nytta översätts till design och teknik på bästa sätt. Vi är övertygade om att framgång i digitala kanaler kräver förståelse för samtliga dimensioner av den digitala affären, från affärsnytta ända ner till ettor och nollor.

"Här på Motillo hjälper vi företag att lyckas med sin e-handel. Vi tar ansvar för hela kedjan från strategi och design, till teknisk utveckling och löpande uppföljning. Bland våra kunder finns Svenssons i Lammhult, SEAB, Interwheel, Turtle Wax och många fler.

Vårt övergripande uppdrag handlar om att öka den digitala försäljningen för våra kunder, och vi gör det genom att använda en kombination av teknisk kompetens och ett affärsmässigt sinne.

Vårt kontor är i Karlstad, men våra kunder är spridda över många delar av landet."

Välkommen att skicka in din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 apr 2021
Ort
Karlstad
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Account Manager

Inga fler liknande jobb tillgängliga