O.F. Ahlmark & Co eftr. AB · Publicerad 11 dec 2020

till Edman & Sjöberg koncernen

O.F. Ahlmark & Co eftr. AB söker en styrelseledamot till Edman & Sjöberg som kan bidra med sitt nätverk, entreprenörskap och affärsutveckling.

Du har förmågan att driva frågor och utmana tankar kopplade till resultat, som tar rollen som stöd och som ser sig som en kompletterande kraft till nuvarande ledningssetup.

Låter det intressant? Skicka din ansökan, med brev och cv, via www.mercuriurval.se (ref.nr. SE-14229) snarast, dock senast den 18/1 2021. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Carl Pauly, carl.pauly@mercuriurval.com, tel 070 5143332 på Mercuri Urval.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Edman & Sjöberg AB grundades 1972, och ingår sedan 1992 i Ahlmarkskoncernen (www.ahlmarks.se). Edman & Sjöberg är en koncern med fokus på Hydraulik och består av Edman & Sjöberg Filipstad (huvudkontor), Parker Store i Karlstad, OLAB och Mannys Industri i Kristinehamn samt RPF Hydraulik AB i Upplands Väsby. Koncernen står på två affärsben; montering av moduler och komponenter till industrikunder samt ett brett urval av tjänster och produkter inom hydraulikområdet till kunder inom mobila applikationer, papper & massa industrin, sågverk, stålindustrin m.fl. Läs mer om oss på www.edman-sjoberg.se/
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
18 jan 2021
Ort
Karlstad
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi

Inga fler liknande jobb tillgängliga