ONE Nordic · Publicerad 23 apr 2021

ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. De har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Och arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energisystem.

Vi söker nu dig som vill arbeta operativt som senior projektledare och tillsammans med avdelningschef fortsätta utveckla verksamheten för avdelningen som idag har en omsättning runt 200 miljoner.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för ONE Nordics räkning en senior projektledare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos ONE Nodic.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och ONE Nordics önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till rebecca.bly@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter

Avdelning Karlstad, med verksamhet i Värmland,Skaraborg ochBergslagen, växer i en stadig takt och behöver utöka sin styrka med en projektledare som kan ta en verksamhetsledande roll. Tillsammans med avdelningschef ansvarar ni för ett 10-tal projektledare och omkring 70-st medarbetare.. Vi söker dig som kan ta ett övergripande ansvar för att skapa, driva och utveckla organisationen genom utveckling av affärer och presentation av nya idéer.

Arbetsuppgifterna innefattar även:
  • Du hittar och driver affärsmöjligheter från anbud till genomförande.
  • Tillsammans med avdelningschef leder och presenterar ledningsgruppsmöten varje vecka.
  • Driver avtalsprojekt
  • Deltar aktivt på storkundsmöten varje månad.
  • Täcker upp och stöttar dina projektledarkollegor på de olika kontoren.
  • Coachning av juniora medarbetare
  • Tf Avdelningschef vid dennes frånvaro
Vi söker dig som

Den här rollen ställer höga krav på att aktivt driva affärer och verksamheten framåt och därför bör du ha en mångårig erfarenhet av verksamhetsledande befattningar inom exempelvis entreprenad eller likvärdigt där du arbetat aktivt med projektledning och upphandlingar.

Som person bör du vara kommunikativ och ha en förmåga att tillsammans med andra skapa bra förutsättningar inom verksamheten. Du trivs i att arbeta operativt i verksamheten och du har en förmåga att se potential i det som kan utvecklas.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Karlstad
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Rebecca Bly, 070-8110809

Information om kundföretaget

"ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar och högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. Vi har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energisystem. ONE Nordic har idag ca 1 000 medarbetare i Sverige. Huvudkontoret ligger i Malmö. "

Läs mer på ONE Nordics hemsida:
www.one-nordic.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 maj 2021
Ort
Karlstad
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Projektledare

Inga fler liknande jobb tillgängliga