Poolia Sverige AB · Publicerad 21 sept

Till Poolias kund i Karlstad söker vi nu en serviceinriktad lagspelare som vill ta sig an rollen som säljsupport. Detta är ett vikariat på 1,5 år vilket innebär att du blir konsult hos Poolia under tiden för uppdraget.

Uppdraget förväntas starta omgående, du är därför välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Som säljsupport hos vår kund kommer du ingå i ett engagerat team som uppskattar sina medarbetare. Arbetsplatsen är ett modernt kontorslandskap där du har hjälpsamma lagkamrater med blandad erfarenhet runt omkring dig. Du kommer få en lyhörd och närvarande chef med lång erfarenhet inom företaget.

I din roll kommer du att fungera som stödsupport både internt och externt. Du kommer bland annat bistå säljarna i frågor gällande kund- och orderadministration samt fungera som en supportfunktion externt mot kunder gällande exempelvis reklamationer eller fakturafrågor. Du kommer bevaka, åtgärda och godkänna felrapporterade ordrar gällande rimlighet av prissättning, fakturering samt leveranser som saknar räkning från leverantör. I din roll ingår även kontroll samt godkännande av fakturor och omkostnadsräkningar.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig med minst gymnasiekompetens, eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller likande är meriterande. Datorn kommer att vara ditt främsta arbetsverktyg, du har därför goda datakunskaper samt erfarenhet av arbete i Excel. Du talar och skriver bra i både svenska och engelska.

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är en lagspelare av rang. Du är en positiv och öppen person som tycker att det är kul att arbeta med service, du leverarar alltid ditt bästa vid varje kontakt. Arbetet kommer innebära ett högt tempo, du har därför lätt för att hantera många arbetsuppgifter parallellt och har en förmåga att prioritera.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Rätt person på rätt plats. Det är vår kärnkompetens. Och vi har hunnit bli riktigt bra på det efter att vi ända sedan 1989 har försett företag och organisationer med nya medarbetare, såväl tillfälligt och permanent. Vår långa erfarenhet har gjort att vi verkligen kan vårt jobb. Genom att vi ständigt vässar våra arbetsmetoder och processer får du alltid hög kvalitet i allt vi gör. Vår erfarenhet märker du också på att vi är snabba och att du får medarbetare som kan börja jobba hos dig direkt.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
12 okt
Ort
Karlstad
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Säljsupport
Rekryteringen hanteras av
Poolia