Professionals Nord Rekrytering AB · Publicerad 1 juni 2021

Är du duktig på att säkerställa god kvalité och har flerårig erfarenhet av testledning? Vi söker nu dig som vill vara med på vår kunds framgångsresa.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för kunds räkning en testledare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos kund.Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter

Som testledare förväntas du organisera teamet och visa vägen framåt samtidigt som du är lyhörd för dina medarbetares tankar och idéer. Arbetsprocessen som du förväntas ha ansvar över sträcker sig från planering av tester till genomförandet till författandet och granskning av slutgiltiga rapporter. Som testledare kommer du även att arbeta med delar som:
  • Förbättringsprocesser
  • Testautomation
  • Arkitektur
Vi söker dig som

För att lyckas i rollen som testledare söker vi dig som har erfarenhet från arbete med test och testledning. Det är även meriterande om du har en bakgrund inom programmering. Du behöver ha arbetat med kravanalys, dokumentation och rapportering av utfall.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Du är kommunikativ och har en förmåga att arbeta självständigt samtidigt som du är en god ledare i ditt team. Du är vidare ansvarstagande och engagerad och vi ser gärna att du har intresse och erfarenhet från att arbeta med agila projekt.

Krav:
  • Flerårig erfarenhet av testledning
  • Relevant högskolexamen
  • Erfarenhet av automatiserade tester
  • Erfarenhet av utforskade tester
  • Erfarenhet av Visual Studio och SQL samt andra databaser
  • Erfarenhet av testverktyg som t.ex. Jira eller Zephyr
  • Goda kunskaper i Svenska och Engelska
START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Karlstad
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Felicia Engvall

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
1 juli 2021
Ort
Karlstad
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-Konsult

Inga fler liknande jobb tillgängliga