Professionals Nord Rekrytering AB · Publicerad 23 juni 2021

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för kunds räkning en projektledare inom webblösningar. Vi söker dig med tidigare erfarenhet från projektledning/förvaltningsledning inom webb. I den här tjänsten kommer du att få arbeta med spännande tekniska utmaningar tillsammans med företagets kunder för en bättre och mer hållbar framtid. Till din hjälp har du ett kompentent team som precis som du brinner för teknik och utveckling. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos kund.

Arbetsuppgifter

Som webbprojektledare kommer du att arbeta med både förvaltning, vidareutveckling och nyutveckling av kunds olika projekt. Flera av projekten ligger under ramavtal och sträcker sig därför över en längre tid. I den här rollen kommer du således att inneha en kombinerad roll av förvaltningsledning och projektledning. Du förväntas ta fram förslag för vilka tekniska möjligheter som finns hos företagets kunder och sedan leda arbetet mot integreringen av dessa.

Som projektledare kommer du bland annat att
  • Föra en dialog med kund om möjliga innovativa lösningar utifrån kunds behov
  • Ansvara för hela processen, från behovsanalys och förstudie till implementering och uppföljning
  • Ansvara över budget och kostnadsstyrning
Som förvaltningsledare kommer du bland annat att
  • Äga kontrollen över ärendehanteringssystemet (Jira) och löpande planera för inkommande arbeten
  • Ansvara för rapportering och statusuppföljning
  • Bistå med supportärenden
  • Delta i offertarbete och referensbeskrivningar
Vi söker dig som

Är van vid och trivs i ett agilt arbetssätt där planering och struktur är två nyckelfaktorer. Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos vår kund. Vi ser gärna att du är bekväm med att hålla workshops och van vid att leda andra. I arbetet är du analytisk för att identifiera behov och uppmärksam på kunds önskemål. Vidare behöver du vara handlingskraftig och ansvarstagande för att se till att projekten hela tiden går framåt.

Krav:
  • Minst 3-5 års erfarenhet av rollen som webbprojektledare
  • Erfarenhet av agila metoder
START: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
OMFATTNING: Heltid, rekrytering
STAD: Karlstad
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Felicia Engvall

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
26 aug 2021
Ort
Karlstad
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga