Professionals Nord · Publicerad 31 mars 2021

Till vårt framgångsrika kundföretag i Karlstad söker vi dig som har ett stort intresse för teknisk information, kontor och administration. Du erbjuds ett expansivt bolag, meningsfullt arbete och en inspirerande arbetsplats.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för vårt kundföretags räkning en administratör. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos vår kund.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter

Som Administratör hos vårt kundföretag har du helhetsansvar för den tekniska dokumentationen samt ansvarar för samtliga kontorsrelaterade frågor. Den här rollen passar dig som vill arbeta i en koordinerande roll och har erfarenhet att arbeta administrativt.

Vår kund är ett ledande företag inom VS-branschen med ca 170 anställda där huvudkontoret är placerat i Karlstad.

En vanlig vecka kan innebära följande arbetsuppgifter:
  • Teknisk dokumentation för projekt
  • Ansvar och registrering av leverantöreskontra
  • Posthantering och godsmottagning
  • Inköp av kontors- och förbrukningsmaterial
  • Ansvar över gemensamma ytor
  • Slutregistrering av fakturor
  • Stötta ekonomi och HR i visst dagligt arbete
Vi söker dig som

Vi söker dig som är i början på din karriär som administratör har en god känsla för struktur. Du är självständig och trivs med att arbeta i ett högt tempo där vardagen snabbt kan förändras. Du har lätt för att samarbeta och bygga goda relationer både inom och utanför organisationen. Du har en god teknisk förståelse och ett proaktivt tillvägagångssätt för att få fram information som du behöver i ditt arbete. För att trivas inom organisationen har du ett prestigelöst och ödmjukt förhållningsätt, där alla hjälps åt.

START: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
OMFATTNING: Heltid
STAD: Karlstad
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Rebecca Bly

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Mer information om vårt kundföretag ges vid en eventuell intervju!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 maj 2021
Ort
Karlstad
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration

Inga fler liknande jobb tillgängliga