SWECO · Publicerad 8 mars 2021

Swecos energikonsulter erbjuder tjänster inom alla led av energiförsörjningskedjan. Målet är att hjälpa kunderna att utveckla en kostnadseffektiv och miljömässigt hållbar energiförsörjning.

Sweco ser en ökad efterfrågan på elkraftkonsulter i Mellansverige, och planerar att stärka sin verksamhet inom affärsområdet Power Distribution.
Vi söker därför flertalet nya medarbetare till kontoret i Karlstad.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Swecos räkning en Projektör/konstruktör. Tjänsten avser en rekrytering vilket innebär att du kommer bli direktanställd vårt kundföretag. Vi sköter rekryteringsprocessen åt Sweco i form av urval, intervju och presentation till kunden.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i ett härligt gäng där laganda är viktigt och där vi använder hela Swecos breda kompetens för att lösa kundernas utmaningar. Vi tycker att det är viktigt att ha kul på jobbet!
Våra kunder är elnätsägare, kraftbolag och elproducenter men även industrier, sjukhus, större kommersiella fastighetsägare m.fl

Som projektör/konstruktör på Sweco arbetar du med:
 • Projektering/konstruktion av anläggningar mellan 0,4-130kV
 • Förstudier
 • Beräkningar
 • Tekniska specifikationer
 • Förfrågningsunderlag
 • Selektivplaner.
 • Tekniskt stöd till våra kunder.
 • Förfrågningsunderlag
Hos Sweco finns även möjlighet att arbeta med:
 • Projektledning
 • Provning
 • Besiktning
 • Reservkraft
 • Mätningsuppdrag
Vi vill att alla konsulter på Sweco skall sträva efter att vara väl förankrade i elkraftsmarknaden. Hos oss får du ett stort ansvar att själv påverka dina arbetsuppgifter och din roll i projekten. Samtliga konsulter förväntas vara aktiva i kontorets affärsutveckling och ansvarar även för marknadsföring och försäljning till varierande grad.

Vi söker dig som

Vi tror att du är civilingenjör eller högskoleingenjör inom elkraftområdet och att du har minst 3 års erfarenhet som konsult, entreprenör eller på ägarsidan. Du kan även genom flerårig erfarenhet skaffat motsvarande kunskaper.

Du bör vara kundorienterad, analytisk och ha förmågan att driva arbetet framåt. Arbetet innefattar kontakter med en rad olika intressenter, både internt och externt vilket gör det möjligt att snabbt etablera ett brett kontaktnät och på sikt påverka sin framtida karriär på Sweco.

Körkort för personbil är ett krav då resor ingår som en naturlig del av tjänsten.

Placeringsort är främst Karlstad men andra orter kan övervägas för rätt personer.

Information om kundföretaget

"Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 21 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Till Sweco ska du komma med höga förväntningar. Vi lovar nämligen att vara din allra mest engagerade och närvarande samarbetspartner. Det ska vara enkelt att ha med Sweco att göra och vi kommer att anstränga oss för att förstå dina behov bättre än någon annan. Vi lovar också att se till att du får exakt den kompetens som situationen kräver. Vilken utmaning du än har, förvänta dig att Sweco kan lösa den."
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
3 maj 2021
Ort
Karlstad
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga