ShortLink · Publicerad 5 okt

Vill du arbeta med styrning och uppföljning i framtidens teknikprojekt?

Då kan du vara vår nya Projektcontroller, som kommer att arbeta med kvalitet (enligt ISO9001), resursplanering och ekonomisk uppföljning i våra projekt. I tjänsten hos oss kommer du att ha en administrativ roll med fokus på kvalitet och förbättringsarbete. Du kommer att arbeta i nära samarbete med våra projektledare för att nå högsta möjliga resultat i våra projekt.

Vi tror att du har relevant yrkeserfarenhet av projektledning och kvalitetsarbete sedan tidigare.

Som person har du ett stort driv och intresse för teknik. Du är noggrann och kommunikativ med en god samarbetsförmåga. Du har ett öga för detaljer och brinner för kvalitetsarbete.

Vi erbjuder dig ett utvecklande och fritt arbete i ett växande företag som arbetar med många av framtidens tekniska lösningar.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
ShortLink är en företagsgrupp som utvecklar energieffektiv elektronik för trådlös kommunikation och bärbara produkter till ett stort antal kunder. Vi har under årens lopp utvecklat
ett flertal elektronik-plattformar som utgör ryggraden i många framgångsrika produkter. Under den senaste tiden har vi utvecklat vårt erbjudande ytterligare och adderat lösningar för Internet of Things applikationer. Unik hårdvarukunskap i kombination med en solid mjukvarukompetens gör oss till en kraftfull partner i utvecklingsprojekt.


Marknaden för uppkopplade produkter utvecklas snabbt och vårt kunnande och kompetens är starkt efterfrågad. Vi har en mycket god orderingång och vill nu stärka vårt team med ytterligare kompetenta medarbetare.

I denna rekrytering samarbetar vi med Testhuset. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Bengt Libäck på telefonnummer
070-594 72 77.

Välkommen med din ansökan senast den 25 september via www.testhuset.com
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga