Special-Elektronik · Publicerad 6 sept 2019

Vi fortsätter att växa och utvecklas och är nu redo att ta nästa kliv! Därför söker vi nu en driven och analytisk Ekonomiansvarig som vill fortsätta arbetet med att utveckla vår ekonomifunktion.

I tjänsten som vår nya Ekonomiansvarige kommer du att ansvara för, och arbeta operativt med ekonomifunktionens dagliga arbete. Du kommer att utveckla processer och rutiner inom redovisning och ekonomistyrning samt ansvara för inköpsfunktionen och följa upp företagets resultat samt kostnadsanalyser. Utöver detta upprättar du månads-/ årsbokslut och rapporterar till företagets styrelse.

Vi ser att du har högskole- eller universitetsutbildning inom ekonomi samt erfarenhet från självständigt bokslutsarbete, redovisning och rapportering. Då du kommer att ha personalansvar för fem medarbetare ser vi att du har ledarerfarenheter. Du har goda kunskaper i Excel och uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. Erfarenhet av Pyramid och förändringsprocesser ser vi som meriterande. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Karlstad.

Som person är du positiv och engagerad i ditt arbete som du driver självständigt. Du har en analytisk förmåga där du har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och leverera snabba korrekta resultat. Din goda samarbetsförmåga gör att du enkelt samarbetar med alla funktioner i företaget. Du gillar helhetsansvar och att koppla siffror till affärsnytta.

Vi erbjuder dig en spännande och modern arbetsplats där du kan utvecklas och trivas tillsammans med positiva kollegor.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. Har du några frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Åse Granfeldt på 070 220 62 60 eller Sofie Gustavsson på 070 291 78 83.

Vi ser fram emot din ansökan senast 29 september.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Företaget grundades 1970 och är ett marknadsledande teknikföretag inom AV-teknik, nätverk, smarta hem och kabel-TV/fiberoptik. Vi erbjuder teknik från de främsta leverantörerna i världen. Huvudkontoret ligger i Karlstad med lokala säljkontor i Stockholm, Göteborg, Halmstad och Malmö. Vi är verksamma på den skandinaviska marknaden och har idag 45 anställda. Företaget omsätter ca 290 miljoner.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
29 sept 2019
Ort
Karlstad
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomichef

Inga fler liknande jobb tillgängliga