Sweco · Publicerad 7 maj 2021

Swecos energikonsulter erbjuder tjänster inom alla led av energiförsörjningskedjan. Målet är att hjälpa kunderna att utveckla en kostnadseffektiv och miljömässigt hållbar energiförsörjning.
Sweco ser en ökad efterfrågan på elkraftkonsulter i Mellansverige, och planerar att stärka sin verksamhet inom affärsområdet Power Distribution.
Vi söker därför flertalet nya medarbetare till kontoret i Karlstad.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Swecos räkning en projektledare inom elkraft. Tjänsten avser en rekrytering vilket innebär att du kommer bli direktanställd vårt kundföretag. Vi sköter rekryteringsprocessen åt Sweco i form av urval, intervju och presentation till kunden.

Arbetsuppgifter

Som projektledare på Sweco kommer du leda och planera projekt inom elkraftområdet. Exempelvis transformatorstationer, kabelförläggningar och kraftledningsbyggnation inom spänningsnivåerna 0,4-400kV. Även projekt inom vindkraft, vattenkraft och solkraft kan bli aktuellt
Vi jobbar i hela byggprocessen från tidiga skeden till slutbesiktning och dokumentation.
Som projektledare fungerar du som beställarens förlängda arm och leder renoverings-, om-, till- och nybyggnadsprojekt i våra kunders anläggningar.

Vi vill att alla konsulter på Sweco skall sträva efter att vara väl förankrade i elkraftsmarknaden. Hos oss får du ett stort ansvar att själv påverka dina arbetsuppgifter och din roll i projekten. Samtliga konsulter förväntas vara aktiva i kontorets affärsutveckling och ansvarar även för marknadsföring och försäljning till varierande grad.

Vi söker dig som

Du som söker tjänsten ska ha minst 5 års erfarenhet av att driva projekt.
Projekten behöver nödvändigtvis inte varit inom elkraftsområdet. Om du till exempel varit verksam i en närliggande bransch så som bygg eller industri är detta också intressant för oss.

Det är dock meriterande om du är civilingenjör eller högskoleingenjör inom elkraftområdet. Alternativt kan du via branschrelaterad arbetslivserfarenhet erhållit motsvarande kunskaper.

Du ska ha god kännedom om AMA, AB/ABT.
Körkort för personbil är ett krav då resor ingår som en naturlig del av tjänsten.
Du ska vara kundorienterad, analytisk och ha förmågan att driva arbetet framåt.
Arbetet innefattar kontakter med en rad olika intressenter, både internt och externt vilket gör det möjligt att snabbt etablera ett brett kontaktnät och på sikt påverka sin framtida karriär på Sweco.

Placeringsort är främst Karlstad men även andra orter kan övervägas för rätt person.

Ansök så snart som möjligt då rekryteringsprocessen sker löpande.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 maj 2021
Ort
Karlstad
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Projektledare

Inga fler liknande jobb tillgängliga