TELLU IOT AS · Publicerad 25 juni 2020

SÄLJARE TILL TELLU

Arbetsuppgifter

Tellu söker nu en kundorienterad och självständig Säljare som vill vara med att sätta Tellu på den svenska kartan. I din produktportfölj ingår i huvudsak tjänster inom välfärdsteknik. Fokus är att bearbeta och vinna nya kunder där du primärt kommer att sikta in dig på kommunala verksamheter. Viktiga uppgifter i rollen är att lyssna in kundernas behov, lösa problem och vidareutveckla kunden med hjälp av våra digitala tjänster. Du utgår ifrån hemmet och ditt fokus ligger på södra och mellersta Sverige.

Personliga egenskaper och kvalifikationer

Vi tror att du som söker har erfarenhet av den kommunala sektorn samt att du har kunskap om och intresse för välfärdsteknik. Du är trygg i din försäljningsteknik och är van att sköta ditt arbete självständigt. Ditt genuina intresse för kundens utvecklingsmöjligheter samt din förmåga att knyta kontakter kommer du ha stor nytta av i den här rollen. Vidare tror vi att du trivs i en föränderlig miljö och att du har en stor portion tålamod då säljprocesserna ofta är långa. Meriterande är om du har erfarenhet av:
  • Upphandlingar
  • Kommunal verksamhet
  • Välfärdsteknik
Om tjänsten

Tjänsten som Säljare är en direktrekrytering där du blir anställd av Tellu. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden.

Övrig information

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Adam Fransson Mörk på via 0738-617253 eller adam.f.mork@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Tellu är ett hungrigt norskt produktbolag som hela tiden söker nya utmaningar och vill proaktivt visa fördelarna av våra tjänster och lösningar. Tellu jobbar också dagligen med att vidareutvecklas tillsammans med våra kunder. Tellu förser marknaden med digitala tjänster inom hälso- och sjukvård byggda via vår molntjänst TelluCloud. Med en bas på över 100 kunder i Norge vill vi nu ta steget ut i Skandinavien och övriga Europa. Att växa i Sverige är ett av flera viktiga steg vi vill ta, du kommer att vara en viktig del i detta när du träffar våra kunder.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
24 juli 2020
Ort
Karlstad
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring

Inga fler liknande jobb tillgängliga