Tamtron · Publicerad 12 juli 2021

Om tjänsten
I rollen som Ekonomichef hos oss kommer du arbeta nära den dagliga driften för att kunna ta ansvar för och lyfta våra ekonomiska processer till nya höjder. Du har det övergripande ekonomiansvaret och ser till att företagets månads-, kvartals- och årsavslut blir korrekt samt att du deltar i och har ansvar för framtagandet av bolagets årsredovisning.

Med ditt intresse för verksamheten och med dina kunskaper inom controlling är du med och ökar vår lönsamhet, vilket du gör genom att aktivt arbeta med mål, prognos- och budgetarbete samt utför projekt-, produkt- och produktivitetsuppföljning för att vi som organisation ska bli ännu mer effektiva och nå ekonomiska förbättringar.

Du säkerhetsställer att företaget följer de regelverk vad beträffar all ekonomisk verksamhet som finns samt implementerar och upprätthåller interna kontrollfunktioner. Du kommer arbeta i ett nära samarbete med VD samt med övriga funktioner på företaget. Till din hjälp på ekonomiavdelningen har du en person, som arbetar med ekonomiadministration som du även har personalansvar över.

Om dig
Vi ser att du har en högskole- eller universitetsutbildning inom företagsekonomi eller motsvarade examen samt några års arbetslivserfarenhet av liknande arbete.

För att trivas i rollen tror vi att du är noggrann, ansvarstagande och van att sätta dig in i och analysera nya områden för att se förbättringspotential. Du trivs i roller med stor variation och har förmåga att hantera parallella projekt. Din prestigelösa inställning till arbetet gör att du har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer.

Du har ett intresse för affärssystem och bidrar gärna till att automatisera och effektivisera de ekonomiska processerna. Har du tidigare arbetat i pyramid ser vi det som meriterande.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Tamtron är en internationell tillverkare av vågar och informationshanteringssystem för vägningstransaktioner. Huvudkontoret ligger i Finland med dotterbolag i Sverige, Polen, Tyskland, Tjeckien, Slovakien och Norge. Dessutom är Tamtron representerat i stora delar av världen genom auktoriserade distributörer i över 60 länder.

Tamtron har kunder i de flesta industribranscher och deras erbjudanden spänner från Tamtron standardvågar till omfattande, integrerade helhetslösningar med transaktionshanteringsprogram. Våra vågar, informationshanteringssystem och serviceerbjudanden är utformade för att möta kundernas utmaningar, idag och i framtiden.

Om processen
I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Åse Granfeldt på 070 220 62 60 eller Andrea Elfman på 073 509 38 66.

Välkommen med din ansökan senast den 23 augusti.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga