Utvägen · Publicerad 17 jan

Utvägen utökar sin verksamhet och söker nu en Franchisetagare som kommer att ha huvudansvaret över distrikt Värmland. Du kommer att bearbeta både befintliga och nya kunder samt sätta upp en affärsplan för de kommande åren utifrån mål att växa med fler säljare. Du är närvarande och besöker det lokala näringslivet samt offentliga verksamheter och dina kunder är oftast fastighetsbolag/ fastighetsägare samt driftbolag. Dina affärer projektleder du själv och till din hjälp har du stark intern kompetens inhouse gällande utrymning och brandsäkerhet.

Vi ser gärna att du har erfarenheter som företagssäljare inom konceptförsäljning. Erfarenheter från branschen brand och säkerhet är meriterande. För att lyckas i rollen så har du exempelvis en bakgrund inom försäljning, fastighet alternativ brandmanserfarenhet.

Som person genomsyras du av ett stort engagemang i ditt arbete där du har en stark vilja och entreprenörsanda. Du är även kund- och lösningsfokuserad samt prestationsdriven.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Utvägen är en av Sveriges största aktörer med inriktning på brandskydd och utrymningssäkerhet. Utvägen har idag ca 15 lokala företag över hela landet av vilka 10 st drivs av franchisetagare. För mer information var vänlig gå in på vår hemsida www.utvägen.se Utvägenerbjuder ett väletablerat och tydligt koncept med ett starkt varumärke, inarbetade kunder och personlig utveckling och utbildning. Utvägen ligger i framkant när det gäller digitalisering och har egenutvecklade webbaserade verktyg – t.ex. en mobil APP för att kunna göra kontrollronder som en del av SBA (Systematiskt brandskyddsarbete) direkt i mobilen eller surfplattan. Du får möjlighet att arbeta i ett prestigelöst bolag med korta beslutsvägar och med stor möjlighet till egen påverkan.

I denna rekrytering samarbetar vi med Testhuset. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Bengt Libäck på telefon 070 594 7277. Sista ansökningsdag är den 15 januari 2018, och du söker tjänsten via www.testhuset.com
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga