VSV/Unite · Publicerad 8 okt 2021

Letar du efter en tjänst där du kan dra nytta av ditt strukturerade arbetssätt, där du får jobba pro-aktivt och där din kommunikativa och serviceinriktade sida visar den klippa du är? Vi är i en expansiv fas och behöver dig!

Om tjänsten
Som verksamhetskoordinator hos oss kommer du arbeta mitt i organisationen och samarbeta med många av våra verksamhetsområden. Du kommer att fungera som en länk mellan den operativa verksamheten och andra delar inom organisationen, exempelvis administration, IT samt Hållbarhet & Kvalitet. Ett stort fokus i tjänsten ligger på kommunikation då du kommer att ägna dig åt sammanställande av information, fungera som en brygga mellan våra anslutna åkerier och övrig organisation samt skapa utbildnings- och informationsmaterial. Du ansvarar för kallelser, agendor och protokoll från verksamhetsmöten samt för informationsflödet och den uppföljande kommunikationen med åkerier och kunder.

Rollen är ny hos oss och ett resultat av den expansiva fas vi befinner oss i. Du förväntas bidra till utveckling och effektivisering av våra interna processer med nya positiva ögon samt driva kundutvecklingsprojekt.

Om dig
Då rollen som verksamhetskoordinator är ny i organisationen kommer dina arbetsdagar innefatta att en variation av uppgifter hamnar på ditt bord så för att du ska trivas behöver du vara flexibel och öppen för att hugga i där det behövs. Med andra ord söker vi dig som trivs i en stöttande roll där du fungerar som bryggan mellan olika affärsområden och funktioner. Du är lyhörd för andras behov med förmågan att arbeta pro-aktivt och strukturerat. Ditt driv gör att du arbetar självständigt och bidrar med egna initiativ och idéer i organisationen.

Din styrka är din sociala kompetens som visar sig i att du kan kommunicera med olika typer av individer och har lätt för att utrycka dig i tal och skrift. Du inger förtroende och positivism!

Tjänsten kräver b-körkort.

Om processen
I den här processen samarbetar vi med Testhuset. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Åse Granfeldt på 070 220 62 60 eller Sofie Gustavsson på 070 291 78 83. Vi ser framemot din ansökan senast 20 oktober.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Om oss
VSV/Unite är ett logistikföretag för allt som har med skogen att göra. Inom VSV är vårt största affärsområde rundvirkestransporter, men vi arbetar också med avverkning, markberedning, röjning och biobränsle.

Vårt dotterbolag Unite Logistics utför transporter av flis, spån, bark och sågade trävaror.

Företaget ägs av anslutna entreprenörer och åkare. Ca 200 små och stora företag bildar tillsammans VSV/Unite, med totalt ca 600 medarbetare. Tillsammans kan vi erbjuda rejäla resurser av bilar, maskiner och genuin skogskompetens. Efter att ha växt tillsammans med våra kunder täcker vi idag större delen av Mellansverige.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Idag
Ort
Karlstad
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Koordinator

Inga fler liknande jobb tillgängliga