Veolia Water Technologies · Publicerad 11 jan

Vi söker en processingenjör inom kommunal och/eller industriell vatten-/avloppsrening till vår processgrupp med placering i Karlstad eller Örebro.

Processgruppen arbetar tillsammans med anbudschef, projektledare, och övriga kollegor i sälj-/anbudsarbete, i projektarbete och i utvecklingsarbetet. Det innebär att du är en naturlig del i vårt arbete från idé till färdig anläggning. Processgruppens uppgift i arbetet är att säkerställa att den processteknik vi erbjuder våra kunder håller hög standard.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:
  • Ta fram processtekniska lösningar i samarbete med processexpertis inom Veoliakoncernen.
  • Medverka vid driftsättningar och utbildning av driftspersonal.
  • Processberäkningar, upprätta processbeskrivningar och PI-diagram.
  • Delta i sälj- och marknadsföringsaktiviteter.
  • Genomföra utredningar och förstudier.
  • Medverka vid pilotskaleförsök med ny reningsteknik
Du kommer vara med i hela processen, från anbud till projektets slutfas. Tjänsten innebär en del resande (ca 30-50 dagar per år), huvudsakligen inom Sverige men även internationella resor kan förekomma. I rollen rapporterar man till företagets processchef som sitter i Lund.

Om dig

Vi vill att du är civilingenjör eller högskoleingenjör inom kemi/bioteknik/ekosystemteknik, miljöteknik eller liknande. Det är meriterande om du har några års erfarenhet. Goda kunskaper i både svenska och engelska är ett krav och du behöver vara duktig på att uttrycka dig i tal och skrift.

Som person är du glad för nära samarbete med såväl kollegor som kunder. Då arbetet är omväxlande tror vi att du är prestigelös och uppskattar variation. Variation i form av olika teknologier, olika människor, olika arbetsuppgifter och en blandning av stora och små projekt i olika faser.

Vi erbjuder

Om du gillar att arbeta i en omväxlande och utvecklande roll med fokus på tekniska innovationer där du får svara mot kundens unika frågeställning/problem, så kommer du ha kul hos oss! Till din hjälp har du först och främst dina skickliga (och trevliga) kollegor i Sverige men vi är också en global koncern fylld av engagerade människor med olika spetskompetenser inom en stor palett av teknologier.

Ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på "Sök tjänst" och bifoga CV och personligt brev. Var vänlig och skicka inte med kontaktuppgifter till referenser eller ditt personnummer i ditt personliga brev/CV. Intervjuer sker löpande så du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt dock senast den 31 januari 2019.

Har du frågor kring tjänsten får du gärna maila till careers.se@veolia.com så hjälper vi dig fram till rätt person. Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-mail.

Veolia Water Technologies

Veolia Water Technologies är världsledande inom processtekniska lösningar för vattenbehandling. Företaget har totalt 9 200 anställda i 54 länder. Tjänsten innebär därför unika möjligheter att kompetensmässigt utvecklas inom detta område.

VA-Ingenjörerna som är en del av Veolia Water Technologies Sverige är en ledande funktionsleverantör inom vatten- och slambehandling och har sedan år 1990 drivit projekt från idé till totalentreprenader med nyckelfärdiga anläggningar åt både kommunala och industriella kunder. Som del av Veoliafamiljen erbjuder vi helhetslösningar för hela vattencykeln inklusive verktyg för värdering och förvaltning av vatten. Vår kundnära organisation består av ca 50 medarbetare som är fördelade på olika orter över hela Sverige med huvudkontor i Lund.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
31 jan
Ort
Karlstad
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga