WSP · Publicerad 17 feb 2021

Söker du dig vidare i karriären till världens ledande analys- och teknikkonsultföretag? Hos WSP erbjuds goda utvecklingsmöjligheter för dig som har intresse inom teknik, beräkningar, hållbarhet och innovation.

Nu söker WSP dig som vill ta dig med ett par års erfarenhet av beräkningar inom bro med uppdrag över hela Sverige. Sök tjänsten redan idag, ansökningar behandlas löpande.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för WSPs räkning en brokonstruktör. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och WSPs önskemål är att alla frågor tjänsten går till info@professionalsnord.se

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Värmland!

Arbetsuppgifter

Som Brokonstruktör arbetar du med beräkningar och projektering av broar och deltar aktivt i frågor som rör hållbarhet. På avdelningen driver ni projekt i alla skeden, från tidiga skeden och utredningar till byggplatsuppföljning. Tidiga skeden, arbetshandlingar, klassningsberäkningar, uppdrag och utveckling.

Som Brokonstruktör hos WSP ansvarar du för att säkerställa kvalitet, agera affärsmässigt samt efterleva god affärsetik. Du ansvarar för att hantera och tidigt korrigera avvikelser som uppstår inom ansvarsområdet. Arbetet utförs enligt lagar, föreskrifter och rutiner. Du kommer att tillhöra en grupp som arbetar med rådgivning och projektering av byggnadskonstruktioner i fastighets-, industri- och anläggningsprojekt.

Du är placerad på WSPs lokaler i centrala Karlstad.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är civilingenjör eller har motsvarande bakgrund som kan bedömas likvärdigt. I den här rollen krävs ett par års erfarenhet inom arbetsområdet.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos WSP. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Som person har du god analytisk förmåga och är mål- och resultatinriktad. Vidare är du en god kollega som ser fram emot att tas väl emot av ett gött och glatt gäng i Karlstad.

Information om kundföretaget

WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag som erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur och Miljö & Energi. WSP erbjuder allt från utredningar och analyser, mätningar och projektering till planering och ledning av projekt. WSP arbetar med de flesta delar av svenskt näringsliv, och är verksamma inom en rad olika branscher och sektorer.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.

Villkor
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Placeringsort: Karlstad
Lön: Enligt överenskommelse
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 apr 2021
Ort
Karlstad
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Konstruktör

Inga fler liknande jobb tillgängliga