Xylem, Inc. · Publicerad 20 sept

Xylem Sveriges försäljningsorganisation finns på 12 orter och består idag av ca 180 medarbetare inom sälj, service, marknad, administration och teknik. Xylem Sverige är inne i ett expansivt skede och behöver förstärka med Servicetekniker till [Karlstad]. Du kommer att få arbeta med premiumprodukter i en miljö där gedigna och långsiktigt hållbara lösningar samt den personliga säkerheten prioriteras.

Servicetekniker till Karlstad

Vi växer och söker nu ytterligare Servicetekniker till Karlstad.

Som Servicetekniker utför du felsökningar, reparationer, installationer, montage och ombyggnader av pumpar, omrörare, turbiner samt pumpstationer med tillhörande el- och styrutrustning. Rollen innebär ett helhetsansvar från planering till utförande och uppföljning och därmed mycket kontakt med kund. Du kommer att arbeta tätt med de andra kollegorna på verkstaden och du rapporterar till Servicechefen.

Du arbetar förmodligen idag som tekniker med mekanisk eller elektrisk bakgrund, t ex i fordons- eller fastighetsbranschen. Vi vill att du har en god teknisk/mekanisk förståelse och duktig på problemlösning.

Det är viktigare för oss vem du är, snarare än vad du har gjort eller var du kommer ifrån.

Vi söker dig som är självgående och tar ansvar för ditt arbete. Du är flexibel och kan fatta egna beslut i det dagliga arbetet. God samarbetsförmåga är en annan egenskap som utmärker dig, men framförallt är du serviceorienterad och trivs med att stötta både medarbetare och kunder.

Körkort är en förutsättning för rollen.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Servicechef Per Alfredsson tfn (+46 70 879 89 67] eller Serviceledare Peter Steinwandt (+46 709 91 88 16) eller HR Marianne Salskov (+45 216 337 67).

Välkommen med din ansökan snarast, Urval kommer att ske löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
13 okt
Ort
Karlstad
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Reparatörer