Region Sörmland · Publicerad 18 maj 2020

Hörselvårdsmottagningen i Katrineholm

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!

Om oss
Vi är en härlig skara medarbetare med många års kompetens på öron-näsa-halskliniken Sörmland, som är en länsklinik. Vi har drygt 100 medarbetare fördelat på tre sjukhus: Kullbergska sjukhuset i Katrineholm, Nyköpings lasarett och Mälarsjukhuset i Eskilstuna.
I Region Sörmland arbetar vi för trygga patienter, smidig resa genom vården och rätt nyttjade resurser.

Hörselvårdsmottagningarna är en del av öron-näsa-halskliniken och vi har hörselvårdsmottagningar på alla tre sjukhusen.

Det finns goda möjligheter att kunna utvecklas inom yrket, vi ser vikten av att fortbilda sig för att kunna ge det bästa till våra patienter.

Vi är en klinik som arbetar aktivt med förändrings- och utvecklingsarbete. Vi har teamverksamheter tillsammans med hörsel- och dövmottagningen för barn, gravt hörselskadade och tinnituspatienter. Eftersom vi är en länsklinik förekommer det resor inom länet och vi reser med kollektivtrafiken för att spara på miljön.

Vi bygger nya lokaler för öron-näsa-halskliniken och hörselvårdsmottagningen på Kullbergska sjukhuset och de beräknas vara klara hösten 2021.

Dina arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter hos oss finns inom området hörseldiagnostik, hörselrehabilitering/habilitering samt förskrivning av hörapparater och andra hörseltekniska hjälpmedel. Vi har också telefonrådgivning och bokar servicebesök. Som audionom skriver du själv dina journalanteckningar.

Din kompetens
Vi söker dig som redan vid anställningens start har legitimation som audionom.
Goda kunskaper i det svenska spåket både i tal och skrift är ett krav.
Vi söker dig som är tar stort ansvar för ditt arbete och att du kan arbeta självständigt men också i samarbete med andra. Vi har olika teamverksamheter och beredningsgrupper för att utveckla vården till våra patienter. Vi har en kultur om att dela med sig av kunskap.
Vi önskar att du är lyhörd, engagerad samt har ett etiskt och professionellt förhållningssätt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningsform
Tillsvidareanställning med tillträde tidigast som tidigast 2020-08-10 eller enligt överenskommelse och som senast 2020-09-30.

Information om tjänsten lämnas av
Enhetschef, hörselvårdsmottagningarna, Malena.nilsson@regionsormland.se, 073-868 22 33.
Fackliga företrädare söks via kontaktcenter, 0155-24 50 00.

Kom och jobba hos oss på hörselvårdsmottagningen!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2020-06-07
Intervjuer kan komma att ske löpande.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vill du växa och utvecklas? Både inom ditt yrke och som person? Tycker du som vi att delaktighet och engagemang är viktigt? Då behöver vi dig. Hos oss jobbar omkring 7.200 personer inom 120 yrken. De allra flesta inom hälso- och sjukvården på något av våra fyra sjukhus eller på en av våra landstingsdrivna vårdcentraler. Som medarbetare på Region Sörmland är du en del i ett stort och viktig arbete mot målet - Sveriges friskaste län. Din personliga utveckling hänger tätt ihop med Region Sörmlands utveckling. Det är tillsammans vi får saker att hända. Vi står för jämlik hälsa och levande kultur i en hållbar, livskraftig region. Välkommen att jobba hos oss! Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär landstinget ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt. Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga