Skf mekanab · Publicerad 12 jan

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna inom maskinunderhåll spänner över ett brett fält av såväl operativa, strategiska och tekniska planeraruppgifter. Fokusområde för underhåll är teknisk tillgänglighet gällande våra maskiner och avdelningen ska bidra till en hög och stabil teknisk tillgänglighet över tid. Som chef för maskinunderhåll kommer du att ansvara för den dagliga styrningen, planering och att åtgärda avvikelser när något avviker från standard/normalläge. I rollen ingår också att arbeta med Miljö, Hälsa & Säkerhet och ständiga förbättringar. I ditt ledaransvar kommer ett stort fokus ligga på att utveckla, motivera och engagera din medarbetare. Vidare ska vi arbeta för ett effektivt och flexibelt resursutnyttjande.

Din profil

Vi söker efter en person som lockas av att arbeta i en spännande verksamhet i utveckling där du får påverka, hitta lösningar och utvecklas inom ditt ansvarsområde. Har du ett stort teknikintresse, chefserfarenhet och vana att ta eget ansvar som teammedlem och ledare sök då jobbet hos oss.

Vi vill att du i ditt ledarskap leder och motiverar din grupp mot att på bästa sätt hitta lösningar för att nå gemensamma mål. Du ska också ha förmåga att samordna din grupp tillsammans med andra så att engagemang och delaktighet skapas. Vidare behöver du ha en förmåga att kunna göra analyser av resultat och bidra med lösningar på de avvikelser som kan förekomma. Därför behöver du vara strukturerad på ett sätt som gör att du planerar, organiserar och prioriterar arbetet för dig själv och din grupp på ett effektivt sätt. Du ska kunna göra avvägningar, sätta prioriteringar och väga samman information och konsekvenser så att bästa lösningen hittas.

Du bör ha en teknisk utbildning med kunskap och intresse för teknisk support gällande framtida och nuvarande teknologier. Du ska ha erfarenhet från området maskinunderhåll. Meriterande är om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter från skärande bearbetning. Har du erfarenhet av att arbeta med att utveckla teknik/maskiner mot digitalisering är det meriterande. Vidare bör du ha en kostnadsmedveten inställning och ha en hög grad av förståelse för den totala verksamheten. Du ska kunna fatta beslut och agera utifrån dessa.

Arbetet kräver också att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Meriterande är erfarenhet av Lean.

Ansökningsförfarande

I denna rekrytering samarbetar SKF Mekan med Skill.
Har du frågor gällande tjänsten kontakta ansvarig rekryterare på Skill, Patrik Funke 013-32 94 22. Du ansöker genom att logga in eller registrera CV och personligt brev på www.skill.se. Registrering i vår databas innebär ett enklare rekryteringsförfarande för dig och för oss.Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
För oss är ingenjörskonst något mycket större än ett lager som minskar friktion. Det handlar om att hjälpa till att bygga en stark och konkurrenskraftig industri, som skapar nya jobb och nya idéer. Det handlar om att koppla upp och ligga i framkant när det gäller ny teknik. Och det handlar om att skapa förutsättningar, så att vi kan lämna över jordklotet i lite bättre skick än när vi tog över.

SKF Mekan utvecklar, tillverkar och marknadsför lagerhus och lagertillbehör som används där SKFs lager byggs in i maskiner och olika anläggningar. Tillverkningen sker dels i Gjuteriet och dels i vår bearbetning. SKF Mekan AB omsätter ca 700 MSEK och har ca 450 anställda.

Vi söker nu en Maskinunderhållschef till underhållsavdelningen i vår bearbetningsfabrik. Avdelningen består idag av 15 medarbetare och i teamet ingår Elektriker, Mekaniker, Planering & Beredning.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
21 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Rekryteringen hanteras av
Skill

Inga fler liknande jobb tillgängliga