Felestad New Wave Profile · Publicerad 15 okt

Vi söker en CFO till Felestad New Wave Profile med placering i Löddeköpinge. Du kommer att verka i en föränderlig miljö med ett stort engagemang och en framåtanda hos samtliga i organisationen. Du rapporterar till COO som du har ett nära samarbete med och du ingår i ledningsgruppen. I ditt ansvar för ekonomifunktionen ingår personalansvar.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som har Civilekonomexamen eller motsvarande och som har ca 3-5 års erfarenhet av arbete med målstyrning, analys, uppföljning samt utveckling av ekonomiska processer. Det är meriterande om du har erfarenhet av kvartalsbokslut och koncernredovisning. Har du tidigare haft en ledande roll är det en merit men inget krav. Du har har många kontaktytor och din kommunikativa förmåga är god och du behärskar såväl engelska som svenska i tal och skrift. Som person har du ett stort driv och affärsförståelse med en vilja att få vara med och bidra till en stark utveckling av verksamheten. Du är resultatorienterad och lösningsorienterad i ditt arbetssätt. Vidare präglas din personlighet av prestigelöshet med en god initiativförmåga och ett stort ansvarstagande.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att vara;
  • Utveckling av processer inom Ekonomi/Finans
  • Uppföljning/analys och rapportering
  • Statistiska rapporter, kvartalsrapporter, försäljningsstatistik
  • Redovisning och bokslutsarbete
  • Årsredovisning, bolagsdeklaration och skattefrågor
  • Personalansvar för ekonomiavdelningen
  • Ansvar för vårt ISO certifierade ledningssystem.
Om Felestad New Wave Profile

Felestad New Wave Profile startades 1986 och är i dag ett av de ledande företagen i profilbranschen bl.a. utsedd till årets profilföretag i Sverige 2017. Felestad erbjuder ett omfattande sortiment av profil- och arbetskläder, gåvor, profilprodukter och expomaterial - allt från välkända varumärken. Vi tillhandahåller totallösningar från idé och formgivning till produktion, tryck, kundunika webbshopslösningar, lagerhållning och distribution i ett Full Service Concept. Vi är ett team på 28 professionella och glada medarbetare som drivs av passion och stort engagemang och som levererar service utöver det vanliga. Lite mer, lite bättre helt enkelt.

Be Your Brand
Genom åren har vi hjälpt tusentals små och stora företag, verksamheter, organisationer och föreningar att hitta och utforma sin rätta profil, innefattande produkter och tjänster som gör det möjligt att vara ditt varumärke överallt och hela tiden. Be Your Brand!
Välkommen till oss!
+ Läs mer om jobbet