Stockholms Elbolag · Publicerad 19 okt 2021

Start omgående.
Stockholms Elbolag och dess systerbolag Svealands Elbolag & Cheap Energy växer och söker nu fler medarbetare på heltid till vår Försäljningsavdelning.

Alla tre bolagen expanderar i hög hastighet så vi söker nu medarbetare som trivs med högt tempo och vill vara med på företagets fortsatta spännande resa.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna kommer att bestå av administration, kundservice och winback-försäljning. Arbetstiderna är måndag till fredag, kl 07:30-16:30.

Vem är du?
Du som söker tjänsten ska brinna för service och att var lösningsorienterad. Vi har högt tempo på företaget och snabba beslutsvägar så vår förhoppning är att du trivs med fartfyllda arbetsdagar. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom kundservice eller försäljning. Du ska kunna arbeta såväl individuellt som i grupp. Vi önskar någon som besitter en god förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska, andra språk är meriterade.

Utbildning sker internt hos oss på bolaget vid anställningsstart.
Fast lön enligt överenskommelse.

Om du känner att beskrivningen ovan passar dig så kan vi erbjuda en givande, spännande och underhållande arbetsplats med grymma kollegor!
Vi jobbar hårt men lägger lika stor vikt vid att ha det roligt på jobbet!

Ansökan
Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret och bifogar CV och personligt brev. Vi ser gärna att du inkommer med din ansökan snarast möjligt. Observera att vi inte har möjlighet att hantera ansökningar via e-post.

Vi ser fram emot din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Ort
Kävlinge
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Serviceyrken

Inga fler liknande jobb tillgängliga