Coop · Publicerad 14 sept

Till vår Coop Extra butik i Kil söker vi en driftig butikschef som tillsammans med sina medarbetare vill bidra till butikens fortsatta utveckling. Som butikschef har du det övergripande ansvaret för butiken och ditt team.

Vi vill, precis som du, att ditt fokus ska ligga på att utveckla din personal samt butiksdrift där du är både en strategisk kraft men också genom ett operativt ledarskap, skapar en attraktiv handels- och arbetsplats.

Arbetsuppgifter som tillhör din vardag är bland annat att:
– Bygga ett starkt, effektivt och välmående team
– Arbeta med och utveckla affärsmannaskap
– Coacha dina medarbetare, såväl individuellt som grupp
– Utveckla och förvalta butiken
– Se till att butik och lager är väl i ordning
– Se till att butiken uppnår sina försäljnings- och lönsamhetsmål

Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt erfarenhet av en ledande position. Du är en trygg, driven och modig ledare som motiveras av att se din omgivning växa, såväl medarbetare som butik. Du har en hög kompetens inom affärsmannaskap och deltar såväl operativt som strategiskt i verksamhetens utveckling. Vidare är du en ödmjuk, utåtriktad och kommunikativ ledare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Coop Värmland ägs av 160 000 medlemmar med huvudkontor i Karlstad. Föreningen driver ett antal Coopbutiker över hela landskapet samt har dotterbolag i form av gränshandelsbutikerna MaxiMat och lågpriskedjan Pekås. Det händer mycket inom Coop Värmland och vi befinner oss mitt i en spännande förändringsresa. Vi är fullt fokuserade på att skapa inspirerande matbutiker i Värmland och bygga en ny grund för lönsam tillväxt och framtidstro. Det är en utmaning och med nya kreativa lösningar satsar vi på positiva förändringar i våra butiker. Vill du vara med på resan?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. För ytterligare information kontakta regionschef Åsa Göransson 010-4108113, HR chef Charlotte Lunås 010-4108120 eller Testhuset Bengt Libäck 070-5947277
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga