Aklero Ekonomi AB · Publicerad 19 nov 2021

Välkommen att söka till ett företag i stadig tillväxt! Meritmind rekryterar nu för Akleros räkning en Junior redovisningskonsult som kommer att ingå i ett härligt team.

Aklero är en flexibel arbetsplats där du ges möjlighet att vara med och påverka din arbetssituation.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som redovisningskonsult på Aklero kommer du att arbeta med ett antal kunder som främst består av små och medelstora företag. Akleros kunder verkar inom olika branscher och företagsformer. Aklero fungerar som ekonomifunktion till en större organisation där du som en del av din tjänst kommer att ingå i teamet som arbetar med det uppdraget. Rollen som redovisningskonsult är varierande och du kommer få stora möjligheteratt utvecklas.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:
  • Löpande redovisningen i ett antal kunduppdrag
  • Avstämningar inklusive rapportering till kund
  • Biträda vid upprättandet av bokslut och årsredovisningar
  • I förekommande fall vara med vid kunders sammanträde
Kvalifikationer och erfarenhet:

Vi ser att du som söker denna tjänst har eftergymnasial utbildning inom ekonomi, gärna med inriktning mot redovisning. Har du något års erfarenhet från redovisning är det meriterande . Du är snabblärd och besitter förmåga att på ett flexibelt sätt anpassa dig efter kunden.

Personliga egenskaper

Som person är du noggrann och ambitiös. Du har förmåga att arbeta självständigt men fungerar lika bra tillsammans med dina kollegor. Du är serviceinriktad och anpassar dig efter kunden. Du uppskattar möjligheten av att vara med och påverka din arbetssituation och värdesätter en trygg arbetsplats. Du tar ansvar, är prestigelös och har en hög ambitionsnivå. Du värdesätter och förvaltar kontakter på bästa sätt och uppskattar variation i ditt arbete. Då Aklero även har kontor i Kisa och Rimforsa finns möjlighet att utgå från dessa orter. De flesta kunderna befinner sig söder om Linköping. Som anställd på Aklero erbjuds du en attraktiv arbetsplats där medarbetarna känner arbetsglädje samt delaktighet.

Du innehar körkort.

Om Aklero

Aklero Ekonomi startades 1999 och erbjuder tjänster inom ekonomi, redovisning, styrning och ledning till företag och organisationer. De har kontor på 3 orter i Östergötland (Linköping, Kisa & Rimforsa) för att finnas nära och tillgängliga för sina kunder lokalt. De centrala kärnvärdena på Aklero Ekonomi är Närhet, Kundperspektiv och Frihet under ansvar. Läs gärna mer här: http://aklero.se/

För mer information är du välkommen att kontakta Andreas Oliw på andreas.oliw@meritmind.se eller 072-010 18 07 . Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen):
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.
Välkommen med din ansökan!

Redovisningskonsult
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Ort
Kinda
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi

Inga fler liknande jobb tillgängliga