Teracom · Publicerad 14 sept

Är du intresserad av att arbeta i en spännande och dynamisk bransch med erfarna och kompetenta kollegor? Är du innovativ och gillar att tänka nytt? Då tror vi att du kommer att trivas hos oss! På Teracom värnar vi om våra medarbetare och kan erbjuda en god kompetensutveckling samt balans mellan arbete och privatliv. Vi betraktar olikheter mellan människor som en styrka och är övertygade om att det bidrar till ett dynamiskt, kreativt och trivsamt arbetsklimat. Servicegrupp Luleå, inom affärsområde Network Services, ansvarar för service på teknisk utrustning i Norrbottens län. Nu söker vi en ny Serviceingenjör med placering i Kiruna.

Rollen

Du kommer att ingå i ett team som tillsammans ansvarar för Driftverksamheten och driftkvalitén inom Norrbottens län. Rollen som Serviceingenjör är en bred och spännande roll och passar dig som älskar problemlösning. Du kommer att arbeta med felsökning, montage, konfigurering, service och felavhjälpning på teknisk utrusning. Tillsammans med ditt team ansvarar du även för återkoppling till kund.

Vi söker nu dig som vill bli en del av en dynamisk grupp med gott samarbete och stark gemenskap. Placering för tjänsten är FM/TV-stationen Kiruna. Arbetstiden är företrädesvis dagtid men i tjänsten ingår att periodvis ha beredskap för att säkerställa kvalitén mot kund årets alla dagar och timmar. Arbete på hög höjd förekommer.

Vem är du?

Vi söker dig som:
  • redan har ett stort tekniskt intresse och vill lära dig mer.
  • har tre- eller fyraårig teknisk gymnasieutbildning inom el/tele eller motsvarande kompetens, högskolepåbyggnad är meriterande.
  • gärna har kunskaper i analog- och digital signalbehandling.
  • har goda kunskaper i svenska och engelska.
  • har ett intresse för att analysera och dokumentera tekniska system.
  • innehar B-körkort.
  • klarar läkarundersökning och utbildning för arbete i mast.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och ser att du är en person med en god kommunikativ förmåga som kan föra en professionell dialog med kund även i pressade lägen. Du älskar problemlösning och arbetar systematiskt och lösningsorienterat. Du är nyfiken på teknik och gillar att tänka nytt. Du är kreativ, serviceinriktad och är nyfiken på framtiden. Vidare är du en person som tar stort personligt ansvar och som bidrar till gruppens utveckling. Du förstår vikten av ett väl fungerande samarbete och värnar om att skapa en god stämning på jobbet. Då det i rollen förekommer ensamarbete är det viktigt att du är en person som kan ta egna initiativ och kan driva egna idéer.

Som en del i vårt långsiktiga arbete för en jämställd arbetsplats ser vi gärna kvinnliga sökanden.

För anställning krävs godkänd säkerhetsprövning med registerkontroll enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen.

Din ansökan

Vill du bli en av oss? Skicka in din ansökan bestående av CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är den 30 september 2016 men ansökningarna kommer att behandlas löpande. Har du frågor om oss eller tjänsten är du välkommen att kontakta Kent Wennström, Gruppchef på 0920-437533 eller kent.wennstrom@teracom.se. Välkommen med din ansökan!

Teracom Boxer Group är en av Nordens ledande nät- och betal-tv-koncerner. Koncernen omsätter runt fyra miljarder kronor, har 700 anställda och ägs av svenska staten. I koncernen ingår Teracom och Boxer. I en medievärld med accelererande utveckling, efterfrågas våra produkter och tjänster mer än någonsin. Vi sänder ut tv, radio och levererar Network Services. Vi gör det via världens modernaste marknät; 734 master utrustade med spetsteknologi, lokaliserade över hela Danmark och Sverige.
+ Läs mer om jobbet