Knauf Danogips · Publicerad 19 okt

Arbetsbeskrivning

Som hjullastarförare kommer du att hantera rå gips till produktionen samt material för återvinning men även hålla ordning och reda.

Arbetet är förlagt till nattskift och med start omgående

Din profil

Vi söker dig som har jobbat som hjullastarförare tidigare. Det är viktigt att du är väldigt självständig och kan se lösningarna som kan underlätta i ditt arbete. Körkort och erfarenhet av att köra hjullastare, C2, och bra kunskaper i svenska och engelska är ett krav.
Som person är du van att ta egna initiativ, är ordningsam och självgående.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Knauf-gruppen är ett världsomspännande företag och ett av Europas ledande tillverkare av byggmaterial med produktionsanläggningar på mer än 175 platser runt om i världen och drygt 23 000 anställda.
Knauf tillverkar främst gipsprodukter, kalk- och cementprodukter samt värmeisoleringsmaterial som marknadsförs och distribueras i samtliga europeiska länder.

Just nu söker vi 1 st Hjullastarförare.

Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 650 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik AB och Arbetsgivarringen AB.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
17 nov
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Tillverkning
Rekryteringen hanteras av
Montico

Inga fler liknande jobb tillgängliga