Lyckeby Culinar AB · Publicerad 27 dec

Arbetsbeskrivning
Som exportkoordinator på Lyckeby Starch är du en typisk spindel i nätet. I rollen ligger ordermottagning och i dessa frågor har du mycket kontakt med produktion, planering och logistik för att säkerställa att företaget kan möta kundens leveransönskemål. Det är du som har totalansvar för transportplanering av leveranserna, all exportdokumentation och för medföljande dokumentation såsom originalfakturor, varudeklarationer, certifikat mm. En viktig del i rollen är att ha kontinuerlig kontakt med företagets internationella och svenska kunder där du är en värdefull representant för företaget. Befattningen rapporterar till Supply Chain Manager och är placerad i Nöbbelöv utanför
Kristianstad.

Vem är du?
Vi söker en person med mycket god förmåga att planera och organisera sitt arbete. Ditt signum är service och effektivitet och tycker om att samarbeta både med kollegor och med kunder för att tillsammans uppnå bästa resultat.

För att lyckas i rollen krävs erfarenhet av export till länder utanför EU. Du har erfarenhet av ordermottagning och exporthantering av internationella kunder. Du kan ha en färsk utbildning på högskolenivå eller yrkeshögskola och söker dig till din första roll efter studierna. Du kan också ha flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav och ytterligare språkkunskaper är meriterande. Du har tidigare arbetat i ett affärssystem och har lätt för att lära dig ett nytt.

Ansökan
Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta
Supply Chain Manager Tommy Nilsson via mail, tommy.nilsson@lyckeby.com (EJ ansökningar).

Du söker tjänsterna genom att maila till info@lyckeby.com, ange "Exportkoordinator" i ämnet. Vänligen bifoga endast ett dokument med CV och ansökan och döp dokumentet efter ditt namn. Urval kan ske löpande, så ansök gärna så snart som möjligt, men
senast 7 januari 2019.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Lyckeby Starch AB ingår i Lyckebygruppen som ägs av Sveriges Stärkelseproducenter.
Lyckeby utvecklar, producerar och marknadsför bland annat stärkelseprodukter, potatisfiber och potatisprotein. Vi tar in potatis på hösten och tillverkar stärkelse som sedan förädlas på olika sätt under hela året. Produkterna används i huvudsak inom pappersindustrin och livsmedelsindustrin.

Lyckeby har ca 150 anställda med produktionsanläggningar i Nöbbelöv, Bäckaskog, Mjällby, Karlshamn och Jämjö.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga