Malmberg Water AB · Publicerad 1 okt

Vill du arbeta i ett spännande och expansivt företag med miljöteknik som är viktig för vår jords framtid? Våra värderingar - Kompetens, Kreativitet och Öppenhet & glädje styr hur vi vill bli uppfattade som företag och som representanter för Malmberg. Det är lika betydelsefullt som kvaliteten på våra lösningar, produkter och tjänster. Kan du relatera till detta har vi en ny superspännande tjänst till dig!

Hos oss kommer du få möjlighet att arbeta som processingenjör i ett stimulerande klimat med projekt inom miljöteknik och samhällsutveckling för ren energi och rent vatten. Bredden på processingenjörens arbetsuppgifter inom avloppsvattenrening och dricksvattenproduktion är oändlig och det krävs många års erfarenhet för att bemästra området. I den här rollen finns sällan ett korrekt svar och ibland får du ta beslut från bristfälliga underlag. Arbetsuppgifterna består av dimensionering av utrustning och processdesign. Du kommer även att ta fram underlag som flödesschema, funktionsbeskrivningar, I/O-listor, presentationer och utbildningar. I rollen ingår det också att vara delaktig i uppstart av anläggningarna som du varit med och designat/beräknat.

Tjänsten utgår från vårt huvudkontor i Yngsjö.

Din profil:

· Du är civil- eller högskoleingenjör företrädesvis med inriktning mot vattenrening/process/kemiteknik.

· Vi tror du har minst 3 års erfarenhet av liknande arbete.

· Du har stort intresse för vattenrening och dricksvattenproduktion.

· Du gillar problemlösning, är drivande, har förmåga att koordinera ditt arbete och kan arbeta såväl individuellt som i grupp.

· Du kan uttrycka dig mycket väl i tal och skrift både på engelska och svenska.

Kontaktperson:

I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med rekryteringskonsult
Jenny Kullberg på Kullberg Headhunting AB. Har du frågor om tjänsten ringer du
0734-15 98 60. Är du intresserad av tjänsten skickar du din ansökan till jenny@kullbergheadhunting.se senast den 9 november 2018 - vi arbetar dock alltid med löpande urval. Är det inte dig vi söker men du vet vem vi söker? Tipsa då om din kandidat med namn, telefonnummer och motivering på ovan mailadress. Rätt tips som leder till anställning belönas med en hittelön på 10 000 kr.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Malmberg är ett miljöteknikföretag som designar, bygger, underhåller och supporterar anläggningar för vatten, biogas och geoenergi. Omsättning är 500 MSEK med 170 anställda. Företaget grundades redan 1866 och är familjeägt i femte generationen. Malmberg arbetar för en bättre miljö under devisen "Ren energi. Rent vatten." www.malmberg.se
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga