Poolia IT · Publicerad 14 jan

Vi söker Supporttekniker för uppdrag hos våra kunder i området Kristianstad/Hässleholm. Älskar du IT och brinner för problemlösning? Då vill vi prata med dig! Vi letar efter nya IT-stjärnor till både befintliga och kommande uppdrag. Vänta inte med att skicka in din ansökan!

Arbetsbeskrivning:

Beroende på det specifika uppdraget kan dina dagar som Onsite-tekniker se olika ut. Generellt arbetar du på plats ute hos kund för att stötta användare inom IT. Ärenden kan variera och innebära allt från att installera och konfigurera nya datorer till upplåsning av konton, koppla skrivare, uppgradera programvara, hantera nätverks- och säkerhetsfrågor och att felsöka mjuk- och hårdvara. Din kontakt med användare kan variera mellan telefon, mejl, ärendehanteringssystem och i direktkontakt på plats.

Denna annons gäller både befintliga och kommande förfrågningar hos våra kunder. Därför kontaktar vi kandidater löpande allteftersom vi får in passande bemanningsuppdrag.

Vem är du?

Vi letar efter dig med kortare erfarenhet av arbete inom nätverk/drift, upp till ca 1 - 3 år. Självfallet är det väldigt viktigt att du har ett brinnande intresse för IT och service! För att vara framgångsrik i rollen bör du ha god kommunikativ förmåga. Vi tror att du har kunskap inom Windows, Server, Active Directory, Exchange, Outlook, Office365, grundläggande nätverk, mobilitet. All annan IT-kunskap du tycker är kul är såklart mer än välkommet, vare sig det gäller Linux, Apple eller annat!

Det är ett krav att du behärskar svenska på flytande nivå (tal & skrift) samt har B-körkort.

Som person är du nyfiken och vill gärna ta dig an nya utmaningar. Du är ansvarsfull och mycket serviceinriktad.

Specialist inom IT?

Liksom du är vi på Poolia specialister inom IT, många av oss med egen erfarenhet av att arbeta i branschen. Vi är nämligen övertygade om att en av hörnstenarna för att göra ett riktigt bra arbete är engagemang och intresse för sitt område. Våra kunder återfinns inom bland annat miljö-, energi-, infrastruktur-, fordons-, process- och produktionsindustrin. Vi har erfarenhet av tillsättningar till både privat och offentlig sektor.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
31 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT