Poolia Office Professionals · Publicerad 28 juli

Inför kommande uppdrag söker vi administratörer och kundtjänstmedarbetare på jakt efter nya utmaningar. Vi på Poolia arbetar med allt från lokala, mindre företag till internationella koncerner, vilket ger dig som konsult en unik möjlighet till varierande utmaningar inom ditt kompetensområde. Vänta inte med din ansökan, vi arbetar löpande med proaktiva urval för kommande behov!

Arbetsbeskrivning

Inför kommande uppdrag söker vi noggranna administratörer och serviceinriktade kundtjänstmedarbetare redo för nya utmaningar. Arbetsuppgifter varierar såklart efter den specifika kundens behov, och kan ofta inkludera uppgifter inom:
  • Support via telefon och mail för uppdragsgivarens kunder, vilket kan gälla såväl företagskunder som privatpersoner
  • Administrering av ordrar, produktinformation och liknande i affärssystemet SAP
  • Kontorsstöd gällande hantering av fakturor, konferensbokning, inkommande mail och samtal
  • Mötesplanering, ta fram presentationer, agera som allmänt stöd kring underlag och information, samt sammanställning av rapporter
  • Hantera avtal, kundinformation, ta fram exv. försäljningsstatistik till organisationen
  • Koordinerande uppgifter gällande exv. event, utbildningar, resor osv.
  • Övriga ad hoc-uppgifter
En stor känsla för service och detaljer är ofta väldigt positivt för att vara framgångsrik i denna typ av roll. Var noggrann med att notera dina tidigare ansvarsområden inom relevanta roller, samt vilken typ av administrativ roll du är intresserad av framåt!

Vi söker dig som...

Vi söker dig med utbildning inom administration/service alt. erfarenhet av administrativa roller eller kundtjänstinriktade roller. Du har antingen längre erfarenhet av yrkesroller inom administration/kundtjänst, alternativt har du precis hunnit påbörja din karriär och är intresserad av att bygga vidare på din kompetens. Vi ser mycket gärna att du har erfarenhet av affärssystemet SAP, alt. andra stora affärssystem. För att trivas i en konsultroll är det av vikt att du som person är öppen, analytisk och självgående. Du bör ha en god kommunikativ förmåga, intresse för affärsmannaskap och en naturlig känsla för service!

Våra uppdragsgivare efterfrågar varierande erfarenhet och specialisering, därav är det av stor vikt att du är tydlig kring dina tidigare erfarenheter, kompetenser och ambitioner i CV och personligt brev. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i något eller flera större affärssystem. Notera gärna även din tillgänglighet för snabbare hantering.

Specialist inom Administration

Liksom du är vi på Poolia specialister inom Administrativa tjänster, många av oss med egen erfarenhet av att arbeta i dessa roller. Vi är nämligen övertygade om att en av hörnstenarna för att göra ett riktigt bra arbete är engagemang och intresse för sitt område. Våra kunder återfinns inom bland annat små och stora företag, organisationer och myndigheter. Vi har erfarenhet av tillsättningar till både privat och offentlig sektor.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
31 aug
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Kundtjänst

Inga fler liknande jobb tillgängliga