The Absolut Company AB · Publicerad 5 okt

Rekryterare
Vi söker en driven rekryterare som kan ta ett helhetsansvar över våra rekryteringar. Vår framgång är beroende av kunniga och engagerade medarbetare och din uppgift blir att tillsammans med våra chefer se till att vi har alla dessa medarbetare på plats!

I rollen som rekryterare driver du självständigt hela rekryteringsprocessen från kravprofilsframställning och annonsering till urval, intervjuer, referenstagning och anställningsavtal. Du stöttar verksamhetens chefer och utbildar dem för att säkra långsiktig kvalitet. Du ansvarar för att varje rekrytering genomförs enligt plan och att alla våra kandidater får en riktigt bra kandidatupplevelse.

Dina arbetsuppgifter
  • Skriva och placera jobbannonser i lämpliga verktyg/kanaler
  • Hantera all dokumentation kring rekryteringsprocessen, inklusive anställningsavtal
  • Läsa och selektera ansökningar samt genomföra intervjuer.
  • Genomföra TAC Operations Graduate Program
  • Upprätthålla kontakt med nya och befintliga kandidater.
  • Regelbundna möten med rekryterande chefer
  • Hantera relationen med rekryteringsbyråer och bemanningsföretag
  • Bevaka trender och tänka nytt inom området
  • Administrera rekryteringsbudget
  • Administrera praktikplatser
Vem söker vi?
Vi söker dig som har mellan tre till fem års erfarenhet av rekrytering. Du är en utåtriktad person som trivs i ett högt tempo med eget ansvar och varierade arbetsuppgifter. Du är van vid att skapa ramar för framgångsrika rekryteringsprocesser. För att lyckas i den här rollen är du strukturerad, kommunikativ och har god samarbetsförmåga. Vidare är du lösningsfokuserad till din natur och du visar ansvarstagande och engagemang för dina uppdrag. Du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift. Du är utbildad inom HR på högskolenivå.

Nyfiken?
I denna rekrytering samarbetar The Absolut Company med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Hägglöf på malin.hagglof@wise.se eller 076 0001864.

För att ta reda på om du är den vi söker innehåller vår rekryteringsprocess både personlighetstester och intervjuer. Urvalet sker löpande och sista ansökningsdagen är 28 oktober. Vi ser fram emot att ta emot din ansökan!

Wise Professionals är Rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar - på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken och tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Om The Absolut Company
The Absolut Company har det globala ansvaret för produktion, utveckling och strategisk marknadsföring av Absolut Vodka, Malibu, Kahlúa och Our/Vodka. Absolut Vodka är världens femte största internationella spritvarumärke. All Absolut Vodka tillverkas i Åhus, Skåne, med samma kontinuerliga destillation som introducerades av dess progressive grundare LO Smith. Idag är det Sveriges enskilt största livsmedelsexport. Malibu är världens största rombaserade spritdryck med kokosnötssmak. Kahlúa kaffelikör är världsledande inom sitt segment. Sedan juli 2008 är The Absolut Company, tidigare V&S Vin & Sprit AB, ett bolag inom Pernod Ricard-koncernen, #2 inom vin och sprit globalt. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Företaget har 500 anställda och försäljning i över 150 marknader. VD är Anna Malmhake. Läs mer om oss på www.theabsolutcompany.com.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
28 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering

Inga fler liknande jobb tillgängliga