Tingstad · Publicerad 16 nov 2020

Brinner du för att göra affärer? Vill du jobba i en försäljningsdriven organisation och företräda ett starkt varumärke inom branschen som är förknippat med hög kvalitet och kundnöjdhet. Vill du nyttja din sociala förmåga i din yrkesroll? Då tycker vi att du ska söka tjänsten som säljare hos Sveriges ledande distributör av förbrukningsmaterial, Tingstad.

VI VÄXER OCH BEHÖVER FLER RELATIONSBYGGARE
Tingstad är marknadsledande B2B leverantör av förbrukningsmaterial, arbetskläder och utrustning. Vi söker nu en driven och positiv säljare inom kund segmentet Restaurang till vårt distrikt Kristianstad med omnejd samt Österlen.

OM JOBBET
Som säljare på Tingstad har du dagligen kontakt med både befintliga kunder och nya. Jobbet bygger på att bearbeta och skapa relationer med nya kunder samt att driva merförsäljning. Engagemang, kundfokus och ärlighet präglar vår verksamhet och i synnerhet vår försäljning.

Som säljare på Tingstad har du fast lön, tjänstebil och tjänstetelefon.

Du som söker är en person som är duktig på att skapa relationer, tycker om att ta ansvar och älskar högt tempo och är taggad på att bygga upp en egen kundbas.

Du utgår ifrån vårt kontor i Kristianstad och arbetar med att planera in och utföra kundbesök hos restauranger, hotell och storkök som både är nya och befintliga kunder till Tingstad.

Vi ger dig bra arbetsverktyg, ett väl upparbetat varumärke och branschens bästa inköpsavdelning i ryggen - vilket ger dig stora möjligheter att lyckas i din säljarroll. Du ansvarar över att presentera Tingstads erbjudande, prissättning och att skapa goda kundrelationer och kundnöjdhet.

DIN PROFIL
Vi tror att du som söker är en person som är mycket duktig på att skapa relationer, tycker om att ta ansvar och älskar högt tempo. Du känner dig taggad inför att bygga upp en egen kundbas. Att du drivs av resultat och har en viss tävlingsådra ser vi som en fördel i jobbet. Det är lätt att skapa förtroende för dig och du förvaltar dina affärsmässiga relationer väl.

DINA KVALIFIKATIONER
  • Du har en fallenhet för att bygga relationer
  • Du klarar självständigt arbete
  • Datorvana och behärskar Office-paketet
  • Talar god svenska - muntligen och skriftligen
  • Tidigare erfarenhet från restaurangbranschen är meriterande men inget krav

OM TJÄNSTEN & ANSÖKAN
Om beskrivningen passar in på dig vill vi att du skickar oss en beskrivning av dig och vad du gjort tidigare. Vi söker inte personer med rätt CV, vi söker personer med rätt inställning.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med tillträde enligt överenskommelse.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Skicka din ansökan till rebecka.nilsson@tingstad.se.

Vid frågor om tjänsten går det bra att kontakta Patrik Lindström patrik.lindstrom@tingstad.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Tingstad är ett familjeägt företag som grundades 1959. Vårt huvudkontor och logistikcenter är beläget i Göteborg med försäljningskontor på ytterligare 12 platser i Sverige, Norge och Finland.

Vi är en marknadsledande företagsleverantör av förbrukningsmaterial, arbetskläder och utrustning till verksamheter inom de flesta branscher.

År 2019 omsatte Tingstad-koncernen 2,6 mdr SEK och var drygt 450 medarbetare.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
8 jan 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Utesäljare

Inga fler liknande jobb tillgängliga