Trafikverket · Publicerad 27 dec 2019

Arbetsuppgifter
Vi söker en Kvalitet, risk- och säkerhetsspecialist med placering i Kristianstad eller Jönköping. Tjänsten har fokus kvalitet & risk (Q&R) vilket innebär att du mer specifikt kommer att jobba som QR-specialist. I dina arbetsuppgifter ingår att stödja olika investeringsprojekt i deras kvalitetsarbete och projektriskhantering genom hela investeringsprocessen från projektplanering till genomförande och uppföljning. Du ingår i det strategiska arbetet med ständiga förbättringar av processer och arbetssätt och återför erfarenheter till verksamheten. Du deltar i arbetet med kontroller och analyser av utfall och leveranser i syfte att utveckla verksamheten så vi på ett effektivt sätt kan levererar vägar och järnvägar som uppfyller kraven på god säkerhet, framkomlighet, miljö och ekonomi.

Kvalifikationer
Vi söker dig som
  • har en universitets- eller högskoleutbildning om minst 180hp (120p) inom kvalitet och riskhantering eller ett för tjänsten relevant område eller annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdig
  • har erfarenhet av kvalificerat arbete inom området riskhantering och/eller säkerhet i en större organisation
  • kan uttrycka dig på svenska, både muntligt och skriftligt
Det är meriterande om du
  • har god kunskap om standarder såsom ISO 9001 och ISO 31000
Som person är du nyfiken, engagerad och drivande. Vi ser att du kan samarbeta och kommunicera med både interna och externa kontakter samt att du kan nå resultat genom självständigt arbete.

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga.

Ansökan
Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Ansök senast
Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2020-01-24

Upplysningar

Rekryterande chef Charlotte Felix
0101232237

SACO Lennart Askling
0101231508

SEKO Anna Carlsson
0101236055

ST Airi Larsson
0101236243
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
24 jan 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga