Trafikverket · Publicerad 12 sept 2019

Arbetsuppgifter
Kommuner och landsting kan söka stöd för att främja hållbara stadsmiljöer, så kallat stadsmiljöavtal, enligt förordningen (2015:579 och 2019:199) om stöd för att främja hållbara stadsmiljöer. Som Planerare nationellt med inriktning stadsmiljöavtal arbetar du med utlysning, beredning, analys och beslut om stadsmiljöavtal, samt uppföljning och administration av dessa. I uppdraget ingår utveckling av arbetssätt inom stadsmiljöavtal samt dialog med sökande kommuner och landsting.

Trafikverket är en av många aktörer i samhällsutvecklingen, därför behöver Trafikverket ständigt utveckla sin förmåga att möta en omvärld i förändring. Rollen är placerad på avdelning Nationell Planering som är en nationell operativ planeringsavdelning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som
  • har en universitets- eller högskoleutbildning om minst 180hp (120p) med fysisk planering som inriktning alternativt har du annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer vara likvärdig
  • har goda kunskaper inom MS Office-paketet
  • kan uttrycka dig väl i tal och skrift i det svenska språket
Det är meriterande om du
  • har erfarenhet av arbete med planering av infrastruktur med inriktning på trafikplanering
  • har erfarenhet av infrastrukturfrågor på region, kommun eller departement
  • har tidigare erfarenhet av att arbeta processorienterat
  • har erfarenhet av uppföljning av åtgärder/projekt, gärna bidragsfinansierade
Som person har du god förmåga att planera, strukturera och administrera. Du har ett helhetstänk och skapar utifrån detta genomförbara planer på kort och lång sikt, och drivs av utveckling och ständiga förbättringar med innovativa lösningar. Du har förmåga att förmedla dina och andras idéer om hur organisationen kan utvecklas, och är initiativtagande och arbetar självständigt. Du ser vad som behöver göras och agerar därefter. Du har en god samarbetsförmåga och är en god kommunikatör.

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga.

Ansökan
Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Ansök senast
Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2019-09-20

Upplysningar

Rekryterande chef Sandra Nordahl
0101254120

SEKO Charlotte Olsson
0101231103

SACO Peter Johansson
0101235928

ST Jerk Wiktorsson
0101231104
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
20 sept 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga