Visma Consulting AB · Publicerad 1 juni 2020

Hej där! Jag heter Benjamin och jobbar som systemutvecklare och enhetschef på GIS Solutions på Visma Consulting och jag har verkligen världens roligaste jobb. Jag älskar allt som har med utveckling att göra och lever därför idag drömmen, på arbetstid. Tror du mig inte så utmanar jag dig till att läsa vidare!

Vi söker nu medarbetare till mitt team och jag hoppas att det är dig vi söker, men kanske ännu mer, att vi är dem du söker! Vill du ha en roll där du har möjlighet att jobba både med utveckling av spännande produkter (läs mer om våra produktlåda här) och som konsult i intressanta projekt? Vill du vara med och verkligen göra skillnad för din arbetsplats och dina kollegor? Vill du ta del av kundernas glädje, när dem tar emot ännu en livfull leverans från oss? Då kommer du att trivas hos oss!

Din nya roll
Du kommer att vara involverad i allt från upphandling, möten med kund, kravställning, estimering till hela utvecklingscykeln med design, utveckling och test. Leverans, drift och förvaltning. Här kommer du att vara med och spela en viktig roll i att förverkliga kundernas önskningar, visioner och behov, när vi från ingenting skapar högkvalitativa produkter som ibland överträffar, till och med, våra egna förväntningar. Nyckeln till detta är engagemang, vi utnyttjar allas styrkor och ingen står vid sidolinjen. Alla får sin beskärda del av att vara uppfinnare, designer, kravställare, utvecklare, arkitekt och delta i kundrelationer - inte en enda tråkig dag. För att lyckas i rollen krävs det att du har en djupförstålese för programering inom C# och Javascript.

Vi är ett tight team som gillar att ha kul ihop. Bland annat anordnas brädspelskvällar på regelbunden basis för dem som är sugna. Utöver detta har vi även kick-offs och andra aktiviteter, som after work och code-bashes. Vårt team präglas av en kultur av hjälpsamhet och vi är alla engagerade i varandra och varandras projekt.

Vem är du?
För att vi ska trivas tillsammans långsiktigt har dina personliga egenskaper stor betydelse - vi söker efter dig som har en hög grad av engagemang, eget driv och arbetsglädje. Vi tror att du är en person som både vill jobba i och bidra till en positiv arbetskultur. Du är en fullstack-utvecklare och arbetar gärna i en mindre grupp men är ändå självgående. Du tar stolthet i ditt arbete och trivs med högt tempo och varierande arbetsuppgifter.

För att få en flygande start hos oss tror vi att du har bra koll på följande:
  • Erfarenhet av att jobba med hela kedjan inom systemutveckling
  • Duktig på att problemlösa
  • Kan kommunicera dina grymma lösningar till andra på ett effektivt sätt
  • Har du dessutom kunskap inom geografisk information blir vi extra glada
Som systemutvecklare på Visma OptiWay kommer du arbeta med många olika tekniker som t.ex:
  • JavaScript och HTML5 (med hjälp av ramverk som tex OpenLayers och Angular)
  • .NET, C# och Java
  • Git och Gulp
  • Relationsdatabaser med spatiala tillägg som PostgreSQL med PostGIS
  • Kartservrar och GIS-programvaror som GeoServer, ArcGIS och QGIS
Ansökan
Är detta rollen för dig? Skicka då oss din ansökan CV och personligt brev där du berättar varför du ser dig själv hos oss på Visma Consulting! Vi arbetar med löpande urval och hoppas att vi hittar denna stjärna innan sista ansökningsdag, 2020-06-30. Har du frågor om tjänsten kontakta Benjamin Sijercic på benjamin.sijercic@visma.com

Vilka är vi på Visma Consulting?
Vi är ett självständigt, entreprenöriellt bolag inom den framgångsrika Vismakoncernen. Vi tror på digitaliseringens kraft att utveckla samhället - då blir det både roligare och mer effektivt. Med våra grymma IT-konsulter, molnlösningar och härliga kunder gör vi just det! Vi står stadigt på marknaden, med samhällskritiska och verksamhetskritiska tjänster och lösningar som vi helt från scratch utvecklar, levererar och förvaltar. Vi erbjuder även marknadsledande tredjepartsprodukter som vi anpassar och implementerar hos våra kunder.

Vi är 145 glada kollegor som framförallt sitter inhouse i egna uppdrag, utspridda på sex kontor från norrländska Skellefteå till söderns Malmö, och däremellan Gävle, Kristianstad, Uppsala och Stockholm. De flesta av oss jobbar med någon form av systemutveckling medan andra jobbar i verksamhetsnära roller eller med uppgiften att nå ut på marknaden - bli en av oss!

Kika gärna in på vår karriärsida för att läsa mer om hur livet på Visma kan se ut!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 11 000 anställda, 1 000 000 kundavtal och en omsättning på 1 526 miljoner euro under 2019 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa. Besök Visma.se

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 juli 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga